5 leuke kraamcadeautjes

Tijdens de kraamtijd hebben wij ontzettend veel lieve een mooie cadeautjes gekregen. Vandaag deel ik mijn top 5 van gekregen cadeautjes.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Van verschillende mensen hebben we cadeautjes gekregen die speciaal voor Joas zijn gemaakt. Dat vond ik toch zo leuk! Op al deze cadeautjes staat zijn naam. Mensen hebben echt de moeite genomen om het bewust voor Joas uit te kiezen. Tof!

Voorleesboeken

Als juf ben ik dol op boeken! We hebben in de kraamtijd echt heel veel boeken gekregen en stiekem vind ik dat fantastisch. Ik vind het zelf heel belangrijk om voor te lezen en zo kunnen we dus lekker afwisselen tussen verschillende boekjes.

een kleine selectie

Speelgoed

Ondanks dat een baby nog niet gelijk met speelgoed kan spelen vind ik het wel en heel leuk cadeau. Zo heb je ook wat in huis voor als je kindje wel geïnteresseerd raakt in speelgoed. We hebben speelgoed gekregen in allerlei soorten en maten en voor allerlei verschillende fases in Joas zijn ontwikkeling.

Kleertjes

Sommige mensen vinden het vervelend om kleertjes te krijgen, omdat het voor kan komen dat het niet je smaak is. Ook wij hebben dat gehad, maar over het algemeen heb ik geen enkel kledingstuk gehad wat ik echt lelijk vond. Sommige dingen zou ik zelf niet zo snel gekozen hebben, maar die zijn dan uiteindelijk erg leuk en staan Joas ook super leuk. Wat mij wel heel erg opviel is dat ik zelf spullen in maat 50 en 56 had gekocht en dat we veel kregen in maat 68 of groter. Toen Joas over ging naar maat 62 moest ik dus nog wat kleertjes erbij shoppen (vond ik helemaal niet erg).

Geld

Het klinkt misschien raar om geld te vragen, maar je krijgt zoveel van de bovenstaande cadeautjes dat het soms ook best fijn is om geld te krijgen of cadeaubonnen zodat je zelf kunt kiezen wat je ervan koopt en wanneer je dat doet. Wij hebben bijvoorbeeld ook een deel van het gekregen geld gespaard voor Joas. Ook hebben wij er spullen van gekocht zoals bijvoorbeeld een mobile voor boven de box, een draagdoek en een Baby’s eerste jaars boek.

Ik was erg blij met alle cadeaus die we gekregen hebben. Voorlopig heeft Joas even spulletjes genoeg en gaan we genieten van alles dat we gekregen hebben.

Wat geef jij meestal als kraamcadeau?

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s