Stom!

Over het algemeen sta ik positief in het leven en probeer ik alles positief te benaderen. Toch kan ik ook heel goed klagen en zijn er een aantal dingen die ik gewoon echt STOM! vind.

Dat teveel dingen rechtshandig georiënteerd zijn

Ik ben me er heel goed van bewust dat de meeste mensen op aarde rechtshandig zijn, maar is het je wel eens opgevallen hoe moeilijk het is om soep in te schenken met een soeplepel met zo’n tuutje? Of is het je wel eens opgevallen dat op de meeste mokken het plaatje zo staat, dat je hem alleen kunt zien als je je mok rechtshandig vast hebt? Of dat computermuizen eigenlijk gemaakt zijn voor rechtshandigen? Dat je een sleutel rechtsom moet draaien in een sleutelgat om de deur te openen? Precies…. Heeeeeel irritant! Als linkshandige kan ik me daar soms echt wild aan ergeren! Maar gelukkig zijn linkshandigen veel makkelijker in het aanleren van dingen met hun rechterhand… We komen er wel!

Dat er niks in huis is als ik verschrikkelijke trek heb

Ondanks dat ik zelf van de afdeling inkoop ben, heb ik wel eens momenten dat ik ergens gigantische trek in heb en dat we het dan niet in huis hebben. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om het dan alsnog te halen.. maar stom dus!

Houten keukengerei

Ik weet niet wie dat ooit bedacht heeft maar als ik iets vooral heel vies vind is het houten keukengerei. Vooral als het nat wordt. Nat hout, ielll! Geef mij maar lekker milieuonvriendelijk plastic spul! Stukke minder smerig.

De winter!

Ik heb echt zo’n grote hekel aan de winter. Ik vind de winter alleen leuk met een brandende open haard, kaarsjes, dikke wollen fluffy sokken en een grote mok thee (met een plaatje over de gehele mok, je snapt hem). Zo’n dag dat je nergens heen hoeft en eigenlijk gewoon een pyjamadag kunt houden. Die dagen zijn er helaas zelden dus nee, niet mijn favoriete seizoen. Daarnaast krijg ik een mega droge huid van die kou.. brrr. Soms zou ik best een winterslaap willen doen en dan ergens in de zomer weer wakker willen worden want…..

De lente

..ik hou ook niet van de lente. Ik heb namelijk vreselijk last van hooikoorts. Ik snotter en huil de hele dag door en ik zie eruit alsof mijn huwelijk naar de knoppen gaat. Voordat de pollen komen (maart/april) vind ik de lente wel leuk trouwens, maar mei en juni zijn niet mijn favoriete maanden. Als ik in een zonnig land op vakantie ben heb ik nergens last van. Zwanger zijn helpt trouwens ook best goed tegen hooikoorts. Afgelopen voorjaar veel minder last dan de jaren ervoor.. Maarja… om nou elk voorjaar zwanger te zijn… Mwah.. Dat hoeft van mij dan ook weer niet.

Ahhh heerlijk! Fijn om dit even van mij af te kunnen schrijven. Soms mag je best even lekker klagen, kan echt opluchten. Wat vind jij echt stom?

liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s