Ode aan mijn man

Hieperdepiep Hoera, mijn lieve man Peter is vandaag jarig! Hij mag vandaag alweer 26 kaarsjes uitblazen. Ik schreef een stukje voor hem. Lees je weer mee?

16 september 2016

Ik leerde Peter ruim 5,5 jaar geleden kennen. Op dat moment had ik nooit gedacht en nooit durven dromen dat hij mijn man zou worden en ook nog eens de vader van mijn kind! Inmiddels zijn we meer dan een jaar getrouwd en bijna 4 maanden ouders van ons wondertje. Deze woorden zijn voor jou schat!

Lieve Peet,

Ik wil met je terugblikken op het afgelopen jaar waarin wij van newly weds naar nieuwbakken ouders gingen. Peet, er is maar 1 persoon op deze hele wereld waarvan ik zou willen dat hij de vader van mijn kinderen zou zijn en dat ben jij! Jij bent degene waarvoor ik door het vuur ga en voor wie ik alles over heb. Jij bent de enige die ik het grootste stukje taart zou geven (hihi), met wie ik mijn chocoladereep zou delen. Jij en ik horen bij elkaar en dat weet ik heel zeker. Ondanks dat we het ouderschap soms als moeilijk en zwaar ervaren, vind ik dat je een super toffe vader bent. Je ziet dat Joas van je houdt en jij van hem!

Jij bent degene die mij blij maakt als ik verdrietig ben, jij bent degene die naar mij luistert als ik het moeilijk heb en jij bent degene die mij aanmoedigt bij nieuwe stappen en uitdagingen. Ons geheim voor een goed huwelijk is praten. Wij praten werkelijk over alles en dat lucht heel erg op. We zorgen dat we nooit gaan slapen voordat iets uitgepraat of besproken is. En ja… dan wordt het wel eens erg laat, maar dan kunnen we wel met een gerust hart gaan slapen. Samen mogen wij ons kleine vriendje opvoeden en ik denk dat wij dat heel goed kunnen. Samen kunnen wij de wereld aan. 

Ik hou van je lieverd! Fijne verjaardag, geniet van deze dag!

Liefs,

Simone

“Kom pak mijn hand en zeg ja tegen mijn liefde”

 

 

5 gedachten over “Ode aan mijn man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s