Mijn favoriete films

Kerst is wat mij betreft echt de tijd van het jaar om lekker veel films te kijken. Ik ben iemand die erg veel van zoetsappige films houd. Van die films waarbij je eigenlijk het einde al weet.. Vandaag deel ik wat jeugdsentiment!

P.S I love you

Bron: imdb.com

Deze film heb ik al zo vaak gezien! Ik kan dan ook veel stukjes meepraten en weet tot in de treuren hoe hij gaat, maar toch blijft hij mooi en bijzonder. Sinds ik met Peter ben heeft te titel een soort extra betekenis ofzo. Onze beginletters zijn de P en de S en dan I love you… Ja je voelt hm of je voelt hem niet. Wij hebben deze quote ook gebruikt op onze trouwkaart en op onze bruiloft heeft mijn familie het muziekje verwerkt in het stukje dat ze voor ons deden… Gewoon mijn favoriete film!

Home Alone

Bron: Amazon.com

Een film die ik eigenlijk alleen met kerst kijk is Home Alone. Ook tot in de treuren gezien dus, maar ook die blijft leuk! Hij is zo slecht dat hij grappig is. En ja.. ik hou van dit soort leedvermaak.

The Prinsess Diaries

Bron: Disney movies

Dit zijn films die ik vroeger vaak keek; The Prinses Diaries. Fantastisch die metamorfose die ze bij haar doen! Ik wilde vroeger prinses worden en dit vond ik dus echt fantastisch!! Stiekem eigenlijk nog steeds.

Sissi

Bron: Pinterest

Tot slot was/ben ik gek op Sissi. Zij was ook een prinses die van die fantastische jurken droeg!!! Kort geleden waren de films van Sissi nog op tv. Ik had ze opgenomen en alle drie achter elkaar gekeken. Toch was het gevoel wel anders dan vroeger, maar zeker niet minder leuk om te kijken.

Ik krijg gelijk weer zin om deze films te gaan kijken. En ik hoop jij ook.

Wat zijn jouw favoriete films?

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s