Hoogtepunten van 2017

Vandaag wil ik met jullie terugblikken op het jaar 2017. Het jaar dat voor ons in het teken stond van het krijgen van een kindje en het leven als nieuwbakken ouders.

Eerste echo

Op 16 januari hadden we de termijnecho. Ik was toen ruim 10 weken zwanger. Zo bijzonder om zo’n klein frummeltje te zien. Niet te geloven dat dat in je buik groeit!

Zwangerschapsaankondiging

Al vroeg in het jaar konden wij onze zwangerschap aankondigen. Familie en vrienden werden al eerder op de hoogte gesteld, maar begin februari plaatsten we een foto op social media met de aankondiging dat we een baby’tje verwachtten. Wat kregen we een hoop leuke en lieve reacties!

Groeiende babybuik

 

Van plat naar formaat walvis… dat gebeurde dit jaar ook. Een paar weken geleden schreef ik al een terugblik op mijn babybuik, die kun je hier vinden. Zo bijzonder om met de week je buik te zien groeien en steeds beter de baby te mogen voelen. Hoewel ik de laatste weken echt zwaar vond, kijk ik er positief op terug.

Onze laatste vakantie samen

Ik was begin augustus uitgerekend en wij zouden daarom niet op zomervakantie gaan. Last minute besloten we om met Hemelvaart nog even samen een lang weekend weg te gaan. We gingen naar een huisje op de Veluwe… Heerlijk nog even ertussenuit. Het was de week in mei dat er een hittegolf was, dus met wat verkoeling kwamen we de dagen wel door.

Geboorte Joas

 

Dit is toch eigenlijk wel het echte hoogtepunt van dit jaar. Op 18 augustus 2017 om 6.23u werden wij voor het eerst papa en mama van ons kleine wondertje… Zo bijzonder om dit allemaal mee te mogen maken. Hij hoort vanaf die dag echt bij ons!

1 jaar getrouwd

Op 16 september waren we 1 jaar getrouwd. We aten die dag het laatste stukje van onze bruidstaart en we gingen met z’n tweetjes uit eten. Dat betekende dat we Joas toen voor het eerst wegbrachten… stiekem wel een dingetje. We hebben heerlijk gegeten, maar het was ook fijn om hem na een paar uur weer op te mogen halen.

Onze eerste vakantie met z’n drietjes

Omdat ik in het onderwijs werk, had ik het geluk dat ik super lang met verlof was. Ik hoefde niet na 12 weken weer te werken. We besloten om begin december met z’n drietjes naar Tenerife te vliegen en daar te genieten van ons gezinnetje. Deze vakantie was heel anders dan onze (eerdere) vakanties samen, maar op een andere manier leuk en ontspannen.

Het afgelopen jaar was een mooi en bijzonder jaar. Een jaar dat ons hele leven veranderd heeft, ten goede. Dit jaar zullen we niet snel vergeten. Vol verwachting kijken we uit naar 2018. We zijn benieuwd wat dat jaar ons gaat brengen en wat we allemaal op ons pad krijgen. Ik wens jullie in elk geval alvast een goede jaarwisseling toe! Mijn volgende blog zal in het nieuwe jaar zijn, tot volgend jaar!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s