Doelen voor 2018

Happy New Year! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en op deze eerste dag van 2018 start ik met een blog over mijn doelen voor 2018. Ik noem het bewust doelen (en geen voornemens), want deze dingen wil ik echt bereiken in 2018!!

bron: Pinterest

Ontzwangeren

“Negen maanden op, negen maanden af”. Als dit echt zo is zou dat betekenen dat ik eind april weer helemaal mezelf zou moeten zijn? Of ik ooit weer mijn ‘oude ik’ word vraag ik me af, maar ik hoop in elk geval dat ik een stuk minder emotioneel ga reageren op dingen. Ik kan momenteel nog heel erg van slag zijn over de dingen die tegen mij gezegd worden. Ik voel me onzeker over van alles en daarom hoop ik dat ik weer een stukje meer zelfvertrouwen terug kan krijgen. En mn eigen hersenen… ik heb nog steeds dat ik niet op woorden kan komen en ik echt lijstjes moet maken omdat ik dingen simpelweg niet kan onthouden. Daarnaast was ik altijd heel meegaand met mensen, maar merk dat ik nu nog erg in mijn eigen bubbel leef. Ontzwangeren zou dus fijn zijn!

Werken aan mijn lichaam

Hier kunnen we lang of kort over zijn… Mijn lichaam is veranderd sinds mijn zwangerschap. Niet gek ook, want het heeft 9 maanden lang een kindje laten groeien en daarna op de wereld gezet, een heuse prestatie. Helaas laat die prestatie nog wat sporen achter en zal ik dat hangbuikje toch echt weg moeten werken met sporten. Ik hoef er niet uit te zien zoals voor mijn zwangerschap (mag uiteraard wel), maar ik hoop dat mijn kleding gewoon weer net wat mooier gaat zitten en ik me meer comfi voel ik mijn eigen lijf, if you know what i mean. Het vereist weer de nodige discipline, maar vorig jaar heb ik bewezen dat ik het kon, dus kan ik het nu ook!

Meer bezoekers op mijn blog

Dit is iets wat ik niet helemaal zelf in de hand heb, maar ik zou het super tof vinden als nog meer mensen mijn blog zouden lezen. Ik heb een aantal trouwe lezers en dat vind ik echt zo gaaf! Ik heb iets gevonden dat ik echt heel leuk vind om te doen. Ik kan lekker mijn verhaal van me af schrijven en met sommige artikelen hoop ik anderen te kunnen helpen/inspireren. Ik hoop heel erg dat ik naast mijn werk dit erbij kan blijven doen!

En nu maar afwachten wat de tijd ons zal brengen! We hopen op een rustig jaar waarbij we als gezinnetje kunnen groeien. Een jaar waarin Peter en ik onze kleine druif moeten gaan opvoeden. Spannend! Ik wens jullie allemaal een goed 2018! En ik hoop dat al jullie dromen/doelen/voornemens uit mogen komen.

Liefs,

Simone

 

 

Een gedachte over “Doelen voor 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s