Mijn favoriete dates

Tijd maken voor elkaar vind ik erg belangrijk. Ook als je getrouwd bent, want je moet elkaar niet uit het oog te verliezen. Eens in de zoveel tijd maken Peet en ik echt tijd voor elkaar. Vandaag deel ik je mijn favoriete dates.

Peter en ik kennen elkaar nu 6 jaar en voordat we getrouwd waren “moesten” we wel daten. We woonden niet bij elkaar om de hoek en moesten dus elke week gericht afspreken. Nu we getrouwd zijn is het afspreken een stuk makkelijker, maar nog steeds even belangrijk.

Dit zijn dingen die ik graag met Peter doe!

Uit eten. Ik hou van eten! Een leuke date voor mij is dan ook een restaurant pakken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil en zo lang blijven zitten als je zelf wil. Peter en ik zijn snelle eters en vaak ben je met z’n tweeën zo uitgegeten. Om die reden maken Peter en ik er altijd een sport van om zo lang mogelijk te blijven zitten.

Filmavond op de bank. Ik ben graag thuis en hoe ideaal is het om thuis extra tijd voor elkaar te maken? Netflix, kaarsjes, lekkere hapjes. Daar maak je mij blij mee.

Nederland ontdekken. In de breedste zin van het woord. Van een dierentuin, tot het bezoek aan een stad. Er zijn zoveel mooie plekjes in Nederland te ontdekken. Ideaal om dat samen te doen.

Naar een pretpark. Peter en ik zijn fan van achtbanen. We kunnen blijven gaan! Ik denk dat we de komende jaren eerder door het sprookjesbos lopen dan dat we 6x in de Vliegende Hollander gaan, maar dat nemen we wel voor lief!

Peter en ik maken echt te weinig tijd om samen te daten. We razen vaak maar door een staan amper stil bij wat er ‘nu’ gebeurt. Aankomende vrijdag gaan we sinds maanden weer op date. Lekker een hapje eten samen. We zijn namelijk ook nog eens 1,5 jaar getrouwd dan. Altijd een goede reden. En we gaan daar eens even extra van genieten!

Een gedachte over “Mijn favoriete dates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s