Een half jaar www.levenvansimone.com

Vandaag bestaat mijn blog precies een half jaar en het leek me leuk om even terug te blikken. Er zijn rubrieken/ artikelen die heel goed ontvangen zijn en artikelen die minder goed gelezen worden. Lees je weer mee?

Bron foto: pixabay.com

Het leuke aan terugblikken vind ik altijd; wat ging er goed? Welke blogs werden het best gelezen. Hier de top 5 best gelezen artikelen! Van 5 naar 1.

5. Indeling babykamer. In dit artikel deelde ik hoe onze babykamer eruit ziet. Ik ben nog steeds heel blij met onze babykamer! Het is rustig en overzichtelijk.

4.Avondritueel met een baby van 10 weken. Toen Joas 10 weken was deelde ik ons avondritueel, later deelde ik ook het ritueel met 6 maanden. Beide blogs werden goed gelezen!

3. Ode aan mijn man. Op Peter zijn verjaardag kwam deze blog online. Ik schreef een blog helemaal gericht aan hem!

2. Een grote baby, maar toch nog zo klein. De titel zegt het al. Net nadat Joas geboren werd, werd ik gek van alle opmerkingen over onze “grote baby”. Dus schreef ik er een blog over!

1. Met stipt op nummer 1 is mijn bevallingsverhaal! En dat vind ik niet zo gek ook. Het is een positief verhaal en daarnaast is het fijn om zulke dingen als voorbereiding te kunnen lezen.

Blogs die minder aanspreken

Uiteraard zijn er ook blogs die minder goed gelezen worden. Zo merk ik bijvoorbeeld dat de maandelijkse updates van Joas en de recepten minder in de smaak vallen. En toch vind ik ze leuk om te schrijven. De maandelijkse updates ga ik mee door tot Joas een jaar is. Ik vind het zelf handig om terug te lezen als bijvoorbeeld vriendinnen vragen stellen over voedingen etc. Ideaal om deze updates er dan bij te pakken. Daarnaast vind ik het ook leuk om te vergelijken bij een eventueel volgend kindje.

Al met al mag ik zeker niet klagen over het eerste half jaar. Qua bezoekers/lezers niet, maar ook niet qua inspanning voor mezelf. Ik merk dat ik het nog steeds heel leuk vind om te doen en dat ik steeds meer inspiratie krijgt. Daarnaast word ik de laatste tijd vaker benaderd voor eventuele samenwerkingen en dat vind ik vooral heel tof! 

Een gedachte over “Een half jaar www.levenvansimone.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s