Plog #2: Derde Paasdag

Hallo! Vandaag weer een plog van mijn vrije dinsdag. Het ploggen is mij goed bevallen en mijn plog werd goed gelezen, dus bij deze weer een nieuwe!

Het is dinsdag 3 april, de dag na Pasen. Na die drukke dagen doen we het vandaag relaxt aan. Er komt een vriendinnetje spelen en er moeten weer boodschappen gehaald worden want na zo’n weekend is alles op. Lees lekker mee!

Onze dag begint om 6.30uur (zoals vrijwel altijd). Peter maakt zich klaar om te gaan werken en ik geef Joas een fles. Dat arme schaap is verkouden en moet steeds hoesten (vooral ’s nachts). Gelukkig had ik dit spul al gekocht voor het weekend, dus hops wat druppels innemen en hopen dat het snel over gaat.

Om 8.30uur worden we weer wakker en kroelen we nog heel even in het grote bed. Wat een slaaphoofd!

We moeten vandaag wat sneller uit bed dan normaal op een vrije dag, we krijgen straks namelijk visite. Aangekleed en wel is het tijd voor een ontbijtje en wat fruit. Ik ga vandaag voor 2 boterhammen met jam. Joas krijgt peer.

Mijn vriendin heeft een dreumes die even de hele speelgoedmand van Joas leeg trok. Toen zag het er zo uit. Kan ik er vast aan wennen!

Als mijn vriendin weer weg is, plof ik even op de bank om te bloggen. Ik tikte het artikel van afgelopen woensdag. Toen mijn blog een half jaar bestond!

Tijd voor lunch! Voor Joas een boterham met op de ene helft boter en kaas en op de andere helft boter en appel/peerstroop van de Kleine Keuken. Voor mij een tosti met kaas en cervelaat. Verschil moet er zijn hè.

Terwijl Joas een slaapje doet stort ik me op deze chaos. Het houd niet op, niet vanzelf!

Omdat je tijdens je fles drinken wel netjes je pink omhoog moet houden, dat snap je!

Na een slaapje en een flesje is het tijd voor de weekboodschappen. Joas zit voor het eerst in het kinderzitje in de wagen.. leuk dat hij het vond! Super interessant om alles te kunnen zien natuurlijk!

Nadat de boodschappen zijn opgeruimd is het alweer etenstijd voor Joas. Vandaag spinazie, aardappel en een eitje. Joas heeft nog niet zo vaak ei op, dus voor vandaag nog even naast zijn prakkie. Kunnen we bij elke hap een beetje ei meepikken.

Als Peter en ik ook gegeten hebben en Joas op bed ligt is het tijd om te relaxen. Sinds kort ben ik fan van deze app. PixelArt heet hij. Eigenlijk is het kleuren van hokjes en zo ontstaat een tekening. Peter verklaart me voor gek, maar ik vind het leuk!

Tijdens het koken heb ik snel een cake gebakken, had ik zin in. Rond koffietijd nemen we een plakje. Hij is super luchtig en lekker. Eind deze maand zal ik het recept delen.

Ondertussen kijken we Married at first sight. Ben zo nieuwsgierig welke stellen er ook echt bij elkaar blijven! Nog meer fans van dit programma?

Nog een wasje ophangen, douchen en dan eindig ik om 22.30uur de dag waar ik hem ook begonnen ben. Ik zeg.. welterusten!

Bedankt voor het lezen,

Liefs

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s