Plog #3: Babydate en nieuwe fiets

Goedemorgen deze zaterdagmorgen. Afgelopen dinsdag plogde ik weer mn vrije dag. Ik deed wat dingen in het huishouden, dronk een bakkie thee met mijn vriendin en haalde mijn nieuwe fiets op. Kijk je weer mee?

We begonnen de dag wat vroeger dan gepland. Nouja, dan dat Peter en ik hadden gepland. Joas was namelijk om half 6 al wakker. Geen idee waarom precies maar ik denk dat hij trek had, want om 6.00uur ben ik maar een flesje gaan maken en die was binnen 10 minuten op. Daarna leg ik hem weer terug in bed en slaapt hij nog even. Om 8.00 uur gaan we er uit. Mooie tijd!

Verschonen is tegenwoordig een heuse worstelwedstrijd want stilliggen is er niet meer bij. Meneer draait alle kanten op en wil dingen van de commode pakken/gooien. Ik probeer hem zo min mogelijk te laten liggen want dan draait hij alle kanten op. Aankleden doe ik dus zittend. Check die spekbenen. Heerlijk!

Voordat we naar beneden gaan zet ik vast een was aan. Ik heb vandaag veel wassen om te draaien, dus we kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen

Tijd voor fruit en ontbijt. Joas krijgt druifjes, ik eet yoghurt met muesli, rozijnen en druiven. En uiteraard mijn kopje thee. Joas drinkt daarvan het laatste restje.

Als we klaar zijn met fruit en ontbijt is het tijd om even samen te spelen. Joas heeft van ons een bal gekregen en daar is hij helemaal gek op. Vooral overrollen is favoriet. En hij kan het nog best goed ook voor een baby van nog geen 8 maanden!

Als Joas in bed ligt rond half 11 maak ik nog wat dingen schoon en ruim ik het beneden op. Daarna kruip ik achter mijn laptop om te bloggen. Wist je dat je via je email een melding kan krijgen als ik een nieuwe blog heb geplaatst?

Joas slaapt (helaas) maar een uurtje en dus moet hij helpen met de was ophangen. Of nouja.. De knijperbak omgooien.

Meneer is echt niet meer van plan om te gaan slapen, dus kleed ik hem maar (verder) aan. We gaan vandaag voor dit leuke setje dat hij van zijn tantes heeft gekregen.

Omdat Joas zo weinig heeft geslapen laat ik hem eerst lunchen en leg hem daarna weer op bed. In de hoop dat hij gaat slapen. Hij krijgt vandaag een boterham met op de ene helft boter en kaas en op de andere helft boter en mango/pompoen spread van de Kleine Keuken. Na deze boterham eet hij nog de korstjes en een halve boterham met boter en appel/peerstroop.

Als Joas weer in bed ligt maak ik mijn eigen lunch en ik maak gelijk een portie voor Peter voor morgen. Jummie!

Joas vond het een minder goed plan om te gaan slapen, dus die haal ik er maar weer uit. Om 14.00uur komt mijn vriendin langs met haar zoontje van 9 weken. We doen een bakkie en kletsen lekker bij. Ondertussen doen onze jongens dutjes. Joas slaapt van 14.30uur tot 16.30uur. Niet zo gek ook, hij had het nodig.

Mijn bestelling van Zara komt binnen met onder andere deze leuke dingen. Fijn! Ik ben tevreden 🙂 Binnenkort laat ik alle items zien die ik shopte!

Avondeten voor de baby. Vandaag op het menu worteltjes met aardappel en twee kleine stukjes kibbeling. Hij smult ervan!

Na het eten gaan we mijn nieuwe fiets ophalen. Ik neem hem over van mijn schoonmoeder die er niet zo vaak op gereden heeft. De fiets is dus zo goed als nieuw en heeft een aantal handige dingen voor als Joas in een stoeltje erop komt zoals een stuurslot en een dubbele standaard. Ik ben een gelukkig mens! Binnenkort een stoeltje aanschaffen en laat het mooie weer maar komen.

Deze vermoeide guppies sluiten de dag samen op de bank af. We kijken Married at first sight. Rond 22.00 uur gaan we naar boven. Tijd om de dag echt af te sluiten.

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer maar weer.

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s