Plog #5: Baby heeft oorontsteking

Goedemorgen! Wat leuk dat je er weer bent voor de plog van deze week. Afgelopen week was een week waarin ons vriendje oorontsteking kreeg en daar gelukkig vrij snel weer van opknapte. Dinsdag hadden we een heerlijke relaxte dag samen waarbij hij goed uit kon rusten. We gingen even naar het winkelcentrum, deden een middagdutje, vouwde de was. Kijk je weer mee?

We beginnen de dag iets later dan “normaal”. Joas slaapt tot 7.00uur. Joepie! De laatste tijd slaapt hij weer veel op zijn buik, net als zijn vader. Na zijn flesje gaat hij, zoals altijd weer even terug naar bed.

Joas en ik slapen allebei nog even verder. Om 8.45uur vind ik het toch wel tijd om eruit te gaan. Ik zet een was aan en ontbijt daarna alleen beneden. Dit keer lekker op de bank. Heerlijk!

Rond 9.15uur is Joas ook weer wakker. Vorige week konden we nog lekker korte mouwen aan, maar helaas is het nu echt truienweer. Daarnaast is Joas snotverkouden en heeft oorontsteking. Dus ik kleed hem sowieso maar niet te koud aan.

Eenmaal beneden krijgt Joas zijn fruithap; geraspte appel. Behoort de laatste tijd tot één van de favorieten.

Omdat Joas dus net al een dutje heeft gedaan besluit ik even een rondje over het winkelcentrum te lopen. Bij Hema scoor ik deze sets shirts voor Joas. De groene in maat 80, de blauwe alvast in 86. Helemaal blij mee 🙂

Bij thuiskomst is het tijd om te lunchen. Ik kocht dit broodbeleg voor Joas. Hij eet een halve boterham met smeerworst en een halve met deze chocopasta. Ik eet twee bolletjes met kaas. Jummie.

Na de lunch gaat Joas weer naar bed. Ik heb best wat te doen in huis, maar besluit een dutje mee te doen. Ik heb een lange avond voor de boeg en anders red ik dat niet. Stiekem best lekker zo’n powernap.

Zodra ik wakker word, stort ik me op deze berg was. Ik heb goede hulp gelukkig!

Om 15.00 uur is het tijd voor wat te drinken en een koekje

Joas is nog steeds niet fit en rond 16.00 uur geeft hij aan weer te willen slapen. Als hij weer in bed ligt begin ik aan mijn favoriete klusje in het huishouden… strijken. Niet dus, ik heb hier zo’n hekel aan. Alleen Joas zijn kleertjes vind ik leuk om te doen.

Ondertussen draai ik een lasagnesaus in elkaar. Over multitasken gesproken. Vandaag kies ik voor voorgesneden groenten. Soms net wat makkelijker!

Rond half 6 krijgt Joas avondeten. Lasagne voor hem vandaag. Deze had ik nog in de vriezer liggen dus dat was lekker snel klaar.

En om half 7 eten ook wij lasagne en krijgt Joas zijn toetje; Franse kwark met een druppeltje diksap.

Na het eten is het tijd om Joas richting bed te brengen. Normaal gesproken geef ik Joas zijn laatste fles, maar vandaag ga ik naar de thuiskring van de kerk. Ik word om 19uur opgehaald en rond 23u thuis weer afgezet. En dan ga ik heel snel slapen!

Bedankt voor het lezen weer en tot de volgende keer!

Liefs

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s