Plog #6: Puin ruimen

Goedemorgen, leuk dat je er weer bent voor mijn nieuwe plog. Deze en volgende week heb ik meivakantie en Peter ook! Afgelopen dinsdag vergat ik te ploggen, dus deze keer is het de woensdag. Ook wel eens leuk. Veel leesplezier!

Joas begint de dag vrij vroeg. Om half 6 hoor ik hem al, maar pas iets over zessen ga ik naar hem toe. Hij was gisterenavond ontzettend moe en om die reden had ik hem heel vroeg op bed gelegd. Ik had hem vanmorgen dus ook al wel wat eerder verwacht.

Na zijn flesje leg ik hem weer in bed. De laatste tijd slaapt hij dan eigenlijk niet meer, maar hij ligt wel lekker en ik heb nog even mijn handen vrij en hoef er ook nog niet meteen uit. Stiekem niet verkeerd!

Om half 7 wordt deze puincontainer geleverd. Gelukkig waren we al wakker. Hij zou namelijk tussen 7 en 12 geleverd worden. Stiekem niet erg dit, want dan staat hij vast!

Peter neemt Joas mee naar beneden om te spelen, ik doe nog even een uurtje mijn ogen dicht. Super fijn! Ik rust er erg van uit.

Tijd voor ontbijt en fruitje. Voor Joas een halve appel, voor mij 2 harde broodjes met grillworst. Peter eet ook 2 harde broodjes.

Deze tuin moet vandaag helemaal leeg! De container was dus al geleverd en dus kunnen we vroeg beginnen!

Gelukkig komt mijn broertje helpen. Met zijn drietjes gaat het toch sneller. Na een tijdje sluit ook de buurman aan en gaan we als een speer. Joas doet opeens een wonderlijk lang slaapje en dus kunnen we lekker doorgaan.

Om 13.00 uur is het tijd voor lunch. Even lekker iets warms op brood. Dat kunnen we wel gebruiken.

Om 13.15uur slaapt Joas nog steeds. Na een slaapje van ruim 3,5uur is het toch wel tijd om hem wakker te maken. Ik vind hem zo in bed. Wat lijkt hij dan opeens klein.

Om half 2 is het ook tijd om te lunchen voor Joas. Twee boterhammen met chocopasta van de Kleine Keuken. Dat gaat er goed in na zo’n lange slaap.

Na de lunch gaan we nog even verder en dan hebben we in 5 uurtjes tijd deze hele container gevuld.

En zo ziet onze zandbak er dan uit! We moeten nog even geduld hebben voordat de nieuwe tegels gelegd worden, maar dit is vast stap 1. Op naar de volgende stap; de heg en alle planten eruit. Dit doen over een paar weken.

Nadat alles is opgeruimd spring ik even onder de douche. Daarna is het tijd voor een tussendoortje. Hou je koekje goed vast hoor Joas!! Na dit tussendoortje breng ik even een bezoekje aan het winkelcentrum . Ik moest nog wat dingen hebben.

We vinden Joas steeds zittend of op zijn knieën (met zijn handen op de rand) in zijn bed. Tijd om het bedje een stukje naar beneden te doen dus. Vanmorgen deden we ook de box al een verdieping lager. Het gaat opeens wel heel hard.

We eten bij vrienden en Joas kruipt de hele kamer door. Dat heeft hij namelijk geleerd deze week, zoals je kon lezen in de blog van afgelopen donderdag.

Thuis leggen we Joas op bed en rusten daarna even uit op de bank. Ik tik ondertussen wat blogjes en om ongeveer 21.00uur vertrekken we richting boven. We zijn gesloopt. We voelen nu overal de spierpijn al na zo’n dag stenen sjouwen. Tijd voor wat rust!

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s