Plog #8: Gelijk weer thuis!

Hoi, leuk dat je er weer bent voor de nieuwe plog. Afgelopen maandag kwamen wij terug van vakantie en dus was dinsdag een dag die in het teken stond van wassen en opruimen. Daarnaast ging ik in de middag mee met een uitje van mijn werk en dook ik ’s avonds wel heel vroeg mijn bed weer in. Ik maakte weer foto’s van de dag.

We beginnen de ochtend uiteraard met een flesje melk. Een lekker rustig begin van de dag.

Na zijn flesje leg ik Joas weer even terug in bed. Op vakantie pikte hij dit niet, maar nu we thuis zijn probeer ik het toch. En jawel, hij slaapt nog heel even! Daarna knuffelen op het grote bed. Hoewel, tegenwoordig is het meer lekker keten, want stilliggen is er niet meer bij.

Na de vakantie is het altijd extra veel, de was. Nu is het ook zo dat Joas zijn kleding nog met apart wasmiddel worden gewassen ivm zijn gevoelige huid, dus dat maakt het nog meer. Gelukkig hoef ik het niet met de hand te wassen. Haha. Hups in de wasmachine ermee!

Tijd voor een ontbijtje. Er is nog niet heel veel meer in huis, maar gelukkig spoor ik ergens een pakje crackers op en nog een ei. Uiteindelijk een heerlijk ontbijtje!

Na mijn ontbijt is het tijd om de koffers uit te pakken, spullen uit te zoeken en een boodschappenlijstje te maken. Joas ligt ondertussen lekker te pitten.

Rond 12.15uur breng ik Joas bij mijn tante. Ik ga namelijk mee met een uitje van mijn werk en mijn tante past op. We worden met de bus bij school opgehaald en gebracht naar het Boijmans van Beuningen museum in Rotterdam.

We gaan opzoek naar allerlei beesten die verstopt zitten in de schilderijen. Hier zijn we in een kamer met allemaal fantasie beesten. Welke dieren spotten de kinderen?

Na het uitje doe ik nog even in mijn eentje boodschappen bij de Appie en daarna haal ik Joas weer op. Op de terugweg gaan we met de pont naar huis, want op de Van Brienenoordbrug stond het om 15.00uur al vast. Ideaal zo’n route. Het is een beetje ‘om’, maar ik kan in elk geval doorrijden, heel fijn!

Eenmaal thuis is het tijd om eten te gaan koken. Eerst voor Joas, hij krijgt rijst met kip en tomaat. Dat gaat er wel in!

En als Peter thuis is, is ook ons eten klaar. Kip en tomaat uit de oven met rucola. Jum!

Na het eten ruimen Peter en ik het huis op en rond 20.00uur drinken we even lekker een koppie thee. Deze mok kreeg ik voor moederdag!

En opeens word ik overvallen door intense vermoeidheid en hoofdpijn. Ik kan niet normaal meer uit mijn ogen kijken en besluit om maar lekker naar bed te gaan. Het is dan nog maar 21.00uur, maar mezelf wakker houden is gewoon niet oké. Dus gaan de luikjes hier lekker dicht en daar schaam ik me niet voor.

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer.

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s