Peter zijn eerste vaderdag

Vandaag nog een blog! Twee weken geleden had ik geen blog op maandag in verband met een weekend vol zieke mannen, dus besloot ik om er vandaag twee te uploaden. Kwam toevallig ook zo mooi uit! Gisteren was het vaderdag en dat betekende voor Peter zijn eerste vaderdag. Joas en ik hebben hem flink verwend met allerlei cadeautjes. Lees je mee?

Als een paar weken geleden kreeg ik op het kinderdagverblijf een cadeautje mee waarop stond “voor papa, van Joas”. Het idee alleen al vind ik zo ontzettend leuk en schattig! Dit motiveerde mij om ook eens goed na te gaan denken wat ik voor Peter wilde gaan doen. Op het kdv hadden ze een sleutelhanger gemaakt.

Onze eigen cadeaus

Allereerst wilde ik samen met Joas ook een cadeautje voor hem maken. Een soort herinnering aan Peter zijn eerste vaderdag. Samen maakte we dit te schattige canvasdoek. De achtergrond heeft Joas helemaal zelf gedaan en uiteraard heb ik zijn voeten erop gestempeld en de tekst erop geschreven.

Toen besloot ik dat het leuk was om een cadeau te bedenken waar Peter ook echt iets aan heeft. Een kennis van mij maakt super gave dingen met teksten erop en ja, ik vind dat dus echt heel leuk. Op haar Facebookpagina Crealieff plaatste ze een foto van leuke vaderdagcadeaus en daaruit koos is de waterpas. Op de zijkant heeft ze gratis Joas zijn naam erop gezet. Lief!

Omdat ik alleen een waterpas een beetje karig vond voor de eerste keer besloot ik dat ik nog een cadeau wilde. Toevallig was ik vorige week met een vriendin aan het appen waarvan haar man ook afgelopen jaar vader is geworden. Zij stuurde allerlei leuke dingen door en daaruit koos ik twee shirts. Twinning is winning. Ja jongens, veeg me op hoor. Ik vind dit dus echt zo schattig. Ik ben overigens wel blij dat ik maat 86 voor Joas had besteld, want 80 had te klein geweest!

Tot slot kwam ik dit boek tegen bij Kruidvat en besloot dat ik dat leuk vond voor erbij. Gewoon nog een kleinigheidje

Peter was super blij met zijn cadeaus en ook erg verrast. Ik heb deze keer erg uitgepakt, omdat het Peter zijn eerste vaderdag was. Volgend jaar doen we het wat rustiger aan, maar voor nu was dit helemaal leuk.

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s