Plog #15: Verjaardagsvoorbereidingen

Goedemorgen deze morgen en leuk dat je er weer bent voor een nieuwe plog. Het is weer weekend en wat voor één?! Ik hoop dat jullie lekker aan het genieten zijn van het mooie weertje, wij in elk geval wel! Afgelopen dinsdag was ik “druk” bezig met de voorbereidingen van mijn verjaardag, want mocht je het gemist hebben, ik was afgelopen woensdag jarig! Wij hebben dit ook woensdagavond gevierd en dus bereidde ik dat dinsdag voor. Ik maakte weer een heleboel foto’s!

Het is dinsdagochtend, wij chillen hem lekker in het grote bed. Deze reuze nijntje moest mee overigens.

Als ik ook eenmaal een beetje wakker ben geworden is het tijd om de bovenverdieping een beetje op te ruimen. Joas speelt met de knijpers.

Om half 9 gaan we naar beneden om te ontbijten. Joas een boterham met boter en ik twee crackers met jam. Omdat Joas nog trek heeft krijgt hij ook nog nectarine. Smullen!

Na het ontbijt en fruitje speelt Joas nog even, maar hij is al snel weer moe. Als hij op bed ligt bereid ik de wenochtend voor mijn werk alvast voor. Morgenochtend gaan alle groepen “doordraaien” en wennen bij hun nieuwe juffen. Ik maak een PowerPoint. Zodra dat klaar is, tik ik nog even een aantal blogjes en maak ik alvast een opzetje van deze plog.

Rot leven…

Voordat Joas weer wakker wordt, hang ik nog snel even een was buiten. Ik word hier dus heel gelukkig van!

Het is prachtig weer, dus Joas en ik doen even een rondje Ambacht op de fiets.

Pitstop bij een speeltuintje

Heerlijk zo samen!

En voordat we weer naar huis fietsen nog even wat spulletjes halen bij de Appie.

Deeg kneden voor een plaattaart. Recept komt einde van de maand online!

Jum! Dat ziet er al lekker uit.

Alleen nog even de oven in!

Terwijl ik de plaattaart aan het maken was had mijn kleine vriendje al trek, dus die heeft ondertussen een boterham en wat fruit op. Zodra de taart klaar is krijgt hij nog een flesje en daarna wrijft hij in zijn ogen, tijd voor een dutje dus. Heb ik daarna mooi even zelf tijd om rustig te lunchen. Normaal gesproken vind ik het belangrijk om samen met hem te eten, maar vandaag moest die taart even af. Soms heb je dat.

Ik ben een slechte drinker. Met deze temperaturen is het juist belangrijk goed te drinken, dus ik maak een karaf met diksap.

Terwijl ik even op de bank zit zie ik opeens een vogel de schuur in vliegen. Oh bah! Ik app mijn redder in nood (Peter). Zoals je ziet is zijn fiets heel belangrijk, dus moet deze held op sokken het nú op gaan lossen. Buitenom loop ik naar de achterkant van de schuur en bonk een paar keer hard op de deur. Ik durf niet te kijken of dat gewerkt heeft, dus ik haal de buurvrouw erbij. Zij constateert dat er geen vogel meer in de schuur zit, dus ik kan met een gerust hart weer naar binnen. Wat een avontuur zo op dinsdag.

Dit meneertje is ook weer wakker.

Lekker in de box spelen…

Terwijl ik de was uitzoek en weg strijk. Daarna is het ongeveer 17.00 en geef ik Joas te eten. Hij krijgt pasta. Smullen!

Kijkje achter de schermen…

Ik maak foto’s voor Joas zijn uitnodiging. Uiteraard met hem zelf erbij, maar die foto blijft nog even geheim!

Na het maken van de foto’s zet ik Joas even onder de douche. Even afspoelen na zo’n warme dag.

Samen knuffelen op de bank!

We gaan weer vroeg naar bed vandaag. Wat is het nog warm! Deze ventilator moet ons gaan helpen vannacht. Vooral Peter kan écht niet zonder. Truste!

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s