Vakantie! Onze plannen + uploadrooster

Sinds afgelopen donderdag heb ik vakantie. Joepie! Vandaag vertel ik je onze vakantieplannen en ik deel wat over het uploaden van blogs.

Onze plannen

Zoals de meesten van jullie misschien wel weten zijn wij afgelopen meivakantie met zijn drietjes naar Portugal op vakantie geweest. Wij zagen dit echt als onze zomervakantie met een heerlijke temperatuur en heel veel zon. Eerst was het plan om deze maand ook nog wat nachtjes weg te gaan, maar uiteindelijk hebben we toch besloten om van de zomer niet te gaan, maar in de herfstvakantie met vrienden weg te gaan. En… jawel. We gaan een nachtje weg met onze trouwdag. Whaaa! Dan gaat Joas voor het eerst logeren. Vind dat nu al spannend.

Peter heeft wel een weekje vrij eind juli en die willen we graag als gezin spenderen. We gaan waarschijnlijk wat uitjes doen en vooral genieten van onze nieuwe tuin. Nu dus hopen dat niet alle mooie zomerdagen “op” zijn.

Uploadrooster

Momenteel kun je 3x per week een kijkje op mijn blog nemen. Twee keer een artikel en 1x een plog. Tijdens de zomervakantie wil ik wat blogs vooruit gaan schrijven en dus komt er, per vandaag, op maandag een artikel en op donderdag de plog die ik maakte van dinsdag. Eens kijken hoe dat bevalt!

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s