Uitnodiging Joas’ eerste verjaardag

Op zaterdag 18 augustus wordt ons vriendje alweer 1 jaar oud. Wat is de tijd omgevlogen! Lekker cliché, maar zo waar! Om zijn verjaardag aan te kondigen maakte ik uitnodigingen. Vandaag vertel ik daar meer over.

Eén ding wist ik zeker over Joas zijn eerste verjaardag; ik wilde uitnodigingen maken. Dat mensen iets hadden om bij hen thuis neer te zetten. Vond ik toch net persoonlijker dan om het te zeggen of te appen, maar dat is onze persoonlijke keuze. Een uitnodiging dus. En wat mij gaaf leek was een uitnodiging met een foto van Joas.

Er zijn allerlei verschillende manieren om foto’s te maken en iets dat ik gaaf vind zijn van die fotoshoots waarbij kinderen taart gaan eten; cake smash. Maar daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan vast en dat leek mij weer niet zo nodig. Toch wilde ik iets met een foto en besloot om zelf wat spulletjes bij elkaar te verzamelen en daar wat leuks mee te doen. Het was fijn dat het nu zulk lekker weer was en dat we onze tuin veranderd hadden, want om die reden had ik helemaal geen studio nodig, maar konden we zelf buiten iets creëren.

Er zijn heel wat foto’s geschoten en er zaten een paar kanshebbers tussen. Uit de leukste foto’s hebben Peter en ik er eentje gekozen die het moest worden. Voor de rest heeft Peter dit aan mij over gelaten. De kaartjes heb ik gemaakt via kaartje2go.nl (niet gesponsord). De kaartjes waren super snel gemaakt en nog sneller al in huis. Ik had ze namelijk ’s middags besteld en de volgende ochtend lagen ze al op mijn deurmat. Ik hou er van!

Op de voorkant van de kaart zie je dus de foto die wij gekozen hebben met een standaard format wat ik een beetje heb aangepast. Op de achterkant staat wat persoonlijke informatie zoals de tijd en er staat een link naar Joas’ verlanglijstje. Het leek mij handig om deze te maken, zodat niet iedereen met een voorleesboek of een puzzel aan komt zetten. Wat er allemaal op Joas’ lijstje staat, daar volgt later een blog over.

Voor nu zijn de uitnodigingen de deur uit en hebben we er al een heleboel leuke en positieve reacties op gekregen. Leuk! Op naar 18 augustus!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s