Verlanglijstje eerste verjaardag | Jongen

Over 1,5e week is Joas jarig en uiteraard hoort daar een verlanglijstje bij! Vandaag vertel ik je wat er op zijn verlanglijstje staat.

Ik heb Joas zijn verlanglijstje gemaakt via lijstje.nl. Een site die makkelijk te bereiken is en vooral ook heel overzichtelijk is. Het leuke van lijstje.nl is dat je ook categorieën kunt maken. Zo heb ik categorieën gemaakt qua prijsindeling. Bijvoorbeeld cadeaus van 0-10 euro, van 10-15 euro etc. Iedereen die een cadeautje kiest van het lijstje, kan makkelijk een cadeautje vinden dat past bij het bedrag wat zij in hun hoofd hadden.

Maar wat staat er dan zoal op zijn verlanglijstje?

Spullen voor in de tuin

Van onszelf krijgt Joas een waterbaan. Dat is niet per se een cadeau waar hij nu al heel veel mee kan, maar voor in de toekomst een super leuk cadeau. Hij is een echte waterfan en overal waar hij water ziet, wil hij er mee spelen. Dus ik denk dat we punten gaan scoren bij de kleine man.

Van mijn schoonouders krijgt Joas een loopfiets. Zo kan hij ook daarop in de tuin lekker rondjes rijden, maar straks als hij weer net wat groter is, kan hij er ook op als we een rondje gaan wandelen. We hebben ervoor gekozen om een loopfiets te kiezen waar nu 3 wielen aan zitten, een soort trybike. Dan kan Joas er nu al op. De fiets kan ook omgebouwd worden tot loopfiets met 2 wielen en dus kunnen we jaren vooruit met dit cadeau.

Een ander cadeau dat Joas krijgt voor in de tuin is een houten schommel. Dit is één van de cadeautjes die hij krijgt van mijn ouders. Ik denk ook dat Joas hier veel plezier van gaat hebben, want elke keer als we met hem schommelen, vindt hij dat super leuk.

Voor de rest staat er nog een wip op zijn lijstje.

Speelgoed voor binnen
Naast buitenspeelgoed, hebben we uiteraard ook binnenspeelgoed op zijn lijstje gezet. Bij het binnenspeelgoed heb ik er bewust voor gekozen om ook dingen van 18+ maanden erop te zetten aangezien hij niet eeuwig net 1 blijft. Op Joas zijn lijstje staat veel spullen van ToetToet auto’s. Bijvoorbeeld de wegdelen en een aantal autootjes.

Ook staan er dingen zoals puzzels met nopjes, duplo, Playmobil 123 en houten blokken op.

Praktische cadeaus
Tot slot hou ik er ook van om praktische cadeaus te geven/krijgen en daarom heb ik het Stokke flexibad gevraagd. Lijkt me ideaal om mee te nemen op vakantie, maar ook voor thuis makkelijk op te bergen.

Het is een aardige lijst met cadeautjes geworden, maar ik denk wel dat iedereen iets kan geven wat hij/zij leuk vindt. We hebben de link naar Joas’ lijstje vermeld op zijn uitnodiging en zo kan iedereen gemakkelijk en snel bij het lijstje komen. Ik ben benieuwd welke dingen hij uiteindelijk zal krijgen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s