Uitjes met een dreumes

De laatste tijd wordt Joas steeds beweeglijker. Hele dagen thuis hangen zijn af en toe leuk, maar je merkt dat hij het fijner vindt om erop uit te gaan. Even lekker naar buiten. Vandaag deel ik een paar ideetjes om eropuit te gaan met een dreumes.

Kinderboerderij

Dit uitje kan volgens mij al-tijd! Al begrijpen ze er nog helemaal niks van, dan toch is het leuk! Er is in elk geval genoeg te zien. Bij ons in Hendrik-Ido-Ambacht heb je sinds kort het Jeugdspeelpark. Dat is een kinderboerderij en een natuurspeeltuin ineen. Het is vlakbij ons huis en dus ideaal om er even naar toe te gaan. Al is het maar voor een halfuurtje.

Speeltuin

Grote favoriet hier; de speeltuin. Vooral de schommel scoort hoog. Joas is gek op alles wat maar hard en wild gaat. Dus hoe hoger de schommel, hoe beter! Ook de wip en de glijbaan mogen niet overgeslagen worden.

Krijspaleis/MonkeyTown/Ballorig

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier nog niet met Joas ben geweest omdat hij nog twee slaapjes doet en ik het dan de moeite niet vind om te gaan. Toch hoop ik deze winter hier lekker naar toe te kunnen met hem. Ik denk dat hij het helemaal fantastisch vindt!

Rondje fietsen

Het is super simpel, maar hier maak ik Joas ook echt gelukkig mee. Als hij maar wat kan zien is het al geslaagd! En toevallig wonen wij in een prachtige omgeving en daar hebben we dus echt geluk mee!

Zwemmen

Ook zwemmen staat hoog op ons lijstje. Joas vindt water héérlijk! Toch vind ik het in mijn eentje best een onderneming. Als we met zijn tweeën zijn is het prima te doen!

Zoals je ziet hoeft het echt niet moeilijk en heel duur te zijn om iets leuks te ondernemen. Wij genieten in elk geval van deze kleine momentjes en Joas ook!

Wat is jouw favoriete uitje?

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s