Plog #25: Oppasdag

Een hele goedemorgen! Afgelopen vrijdag hadden wij een relaxte dag en paste we op het zoontje van vrienden van ons. Ik maakte heel veel foto’s, maar ik kan ze niet allemaal delen ivm de privacy, dus heb geprobeerd een aantal foto’s te selecteren die ik wel kan plaatsen. Kijk je weer mee?

We beginnen de ochtend met twee kindjes. De ene van bijna 8 maanden, de ander 13 maanden. Heerlijk zo’n speelparadijs in huis.

Rond 9.00 liggen er twee in hun ogen te wrijven, dus voor het slapen gaan nog gauw even een fruitje. Peer voor de één, mandarijn voor mijn mandarijnmonster.

Aanvallen!!!

Ik ben op dit moment heeeeel blij dat ik twee kinderstoelen heb. Ideaal zo!

Rond half 10 liggen ze allebei. Het is nog even een strijd om ze ook allebei slapende te krijgen, maar als het me dan eenmaal gelukt is, ben ik des te blijer. Tijd voor Peter en mij om even te zitten. Ik ben nog lekker in pyjama. Op een vrije dag mag dat toch?

We kijken Eilandpraat terug.

Rond 11.00 uur worden de mannen weer wakker en spelen we nog even. Zo rond 11.45uur beginnen ze trek te krijgen en is het tijd voor een boterham. Hüttenkäse voor de één, sandwichspread voor de ander.

En wij eten tosti, verschil moet er zijn he. En je ziet, ik kon niet wachten met eten 🙂

Na de lunch ga ik douchen en aankleden (werd tijd). Outfitje voor vandaag. Het is opeens een stukje kouder, dus we gaan voor deze trui.

Eenmaal aangekleed en wel gaan we met de mannen naar Papendrecht. Vraag me niet hoe, maar we hebben 2 volwassenen, 2 kinderen, 2 autostoelen en 2 volwaardige kinderwagens in 1 auto. Bizar!

Ik zei toch dat je niet moest vragen hoe 😛 Nou zo dus!

Hier gingen we vooral voor op pad. Wij hebben a.s. vrijdag een bruiloft en ik moest nog nieuwe schoenen daarvoor. Ik draag nooit hakken, dus deze voor 20 euro bij Van Haren vind ik dikke prima!

Na weer een dutje gaan de jongens lekker spelen. Het lijkt net of Joas merkt dat hij de oudste is, kan niet zo goed uitleggen waarom, maar Joas ontfermt zich een soort van. Te lief!

Als ons oppaskindje weer opgehaald wordt, krijgen we dit pakketje als dank. Echt niet nodig, want dat doen vrienden voor elkaar toch? Wel ontzetten lief. En lekker.

Oh wat vind ik het fijn dat Joas van rauwkost houdt. Zo rond half 6 wordt meneer moe en hongerig en meestal krijgt hij dan vast wat tomaat of komkommer. Heeft hij al wat groenten binnen en de eerste trek is gestild. En die groenten kan hij vandaag wel gebruiken, want er staat een niet zo gezonde maaltijd op het menu…

FRIETJES! Hij smult er van. En ja, dat is een roze bordje, ik het kader van genderneutraal? Haha nee. Ik heb gewoon zo’n setje van Ikea. En daar zit ook roze bij en deze stond toevallig bovenop de stapel.

Na het eten leg ik Joas op bed en steekt Peter de openhaard aan. Heerlijk! Ik kijk er naar uit dat die weer (bijna) elke avond aan kan/gaat.

Wij kregen dus chocola. En zoals je misschien weet, I LOVE chocola. Kan het niet weerstaan, dus Peter en ik delen de reep.

En ondertussen kijken we een film; To all the boys I loved before. Als je van zoetsappig houdt, aanrader! Na de film gaan we naar bed. Het was een fijne, maar vermoeiende dag.

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s