Kastje van Joas – herfst/winter 2018

Truien; van die heerlijke items waar je echt in kan wonen! Voor mezelf al fijn, maar helemaal voor Joas. De laatste tijd shopte ik wat leuke dingen en vandaag laat ik onze favoriete items zien.

Ik hou van shoppen! Toch kan ik me goed inhouden, want als ik echt alles zou kopen wat ik leuk vind, hadden we een bomvolle kast met dingen die bijna niet gedragen worden. Dat vind ik dan weer zonde. Ik ga liever voor dingen die echt gedragen worden. Daarnaast koop ik liever steeds wat dan in ene keer heel veel.

Joas had vorige herfst/winter maat 62/68.. daar past hij nu natuurlijk niet meer in dus het was tijd voor een hele nieuwe garderode. Ik kocht wat truien bij Zara, PompDeluxe en Wibra.

Eind van de zomer droeg Joas al maat 86 en ik dacht dat we daar voorlopig wel even mee konden doen, maar helaas voor mij. Ik heb van de meeste truien maat 92 gekocht en ik hoop dat we daar heel de winter mee door kunnen! Gelukkig gaat het groeien niet zo heel hard meer.

Oke, genoeg gekletst. Komtie! Mijn favoriete bovenkleding voor deze herfst/winter.

PompDeluxe

Allereerst kocht ik twee truien op een party van PompDeluxe. Ik had hier voor het voorjaar al wat gekocht en dat beviel me erg goed. Het is wel een wat duurder merk, maar de kwaliteit bevalt me wel.

Deze groene trui met tekst is neutraal en toch niet saai. Hij is heerlijk zacht en staat Joas heel leuk! Lekker stoer. Ik kocht deze in maat 86.

Ook deze trui kocht ik bij die party. Donkerblauw, altijd goed en met van die leuke houten knoopjes in de nek. De vouw over het midden van de buik zorgt voor een speels effect. Deze trui is leuk om zo te dragen, maar ook zeker met een blousje eronder op de koude dagen. Ik kocht deze in maat 92, maar hier kan Joas niet de hele winter mee doen (denk ik)

Zara

Ik ben groot van van zulke overhemden/spijkerblouses. Staat leuk om een chino, maar ook op een donkere spijkerbroek. En zoals ik al zei ook onder de trui hierboven. Dit is maat 92 van Zara, dus valt wat kleiner.

Wibra

Eens in de zoveel tijd doe ik een rondje Wibra om te kijken of daar nog leuke dingen te scoren zijn. Soms koop ik een basic voor naar het kdv en soms scoor ik voor hele leuke prijsjes mooie items. Zoals onderstaande truien.

Normaal gesproken ben ik niet zo van drukke prints, maar deze trui vond ik dan wel weer erg leuk. En okergeel. Ja helemaal top dus .Maat 92 voor wel 6 hele euro’s! Kun je niet voor tobben.

Tot slot deze trui. Een vrij drukke print voor mijn doen, maar deze herfstkleur trekt mijn aandacht. Ja stoer! Ook deze kocht ik in maat 92.

Dit waren mijn favorieten qua bovenkleding voor dit najaar. Ik heb voor Joas ook nog wat basics en een dun vest. We kunnen er dus weer eventjes tegenaan. Binnenkort ga ik waarschijnlijk nog wel even shoppen, maar hij kan in elk geval even vooruit!

Waar koop jij het liefst kleding?

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s