Plog #31: Ziekenboeg

Heej! Leuk dat je er weer bent. Vorige week was een ziekenboeg hier in huis. Het ging van migraine tot buikkrampen en van keelpijn tot overgeven. Dus echt top. Joas en ik begin van de week, Peter het einde van de week. Inmiddels zijn we weer aardig opgeknapt, maar we doen nog steeds rustig aan. Je snapt vast wel dat ik vrijdag niet overdreven veel foto’s heb gemaakt. Volgende week weer beter. Kijk je mee?

Goedemorgen! Joas en ik beginnen de ochtend met een theetje. Joas vindt er nog niet persé heel veel aan, maar goed. Het is Peter zijn eerste weekenddag, dus we laten hem even lekker liggen.

Bij het ontbijt krijgt Joas een beker water. We oefenen steeds vaker om uit een beker te drinken. Zoals je hier ziet gaat dat nog niet altijd helemaal goed. Haha. Gelukkig is het maar water.

Ik kom erachter dat ik vergeten was mijn blog in te plannen, dus dat doe ik gauw nog even!

En ondertussen ziet Joas kans om met een vaas aan de haal te gaan… Shit!

Zoals elke week maak ik weer een lijstje.

Deze keer ga ik naar de Appie in Zwijndrecht. Daar hebben ze zelfscan, ideaal!

Zoo.. Wij kunnen er weer een week tegenaan. De beste raad is immers voorraad!

Lekker druifjes eten. Joas heeft nog steeds zijn pyjama aan, soms moet dat kunnen.

Ik maak ondertussen ons fotoboek van 2017. Daar was ik verder mee dan gedacht, dus ik kan hem bijna gaan bestellen! En dan beginnen aan 2018.

Poffertjes als lunch! Smullen!

Na het eten rijd ik naar Papendrecht met Joas. Peter voelt zich niet lekker worden en die kan dan even lekker op bed gaan liggen. We kopen wat cadeautjes en ik doe mezelf een nieuw setje kleding cadeau. Moet kunnen af en toe.

Nieuwe voorraad kaarsen, kunnen we er weer even tegen. Vind vooral die blauwe gaaf.

Eenmaal weer thuis leg ik Joas op bed en ga ik zelf ook nog even liggen. Ben nog niet helemaal fit en kan wel wat rust gebruiken nog. Om half 5 worden we alledrie weer wakker.

Ik maak vast de lasagne. Mijn schoonzusje komt eten en dit wilde ze graag. Hebben wij even geluk dat dat er hier ook wel in gaat!

Als de lasagne in de oven staat, spring ik snel even onder de douche.

Mirjam, Joas en ik eten, Joas gaat naar bed en Mirjam doet nog een bakkie mee. Peter ligt ondertussen voor pampes op de bank en is echt beroerd. Arm schaap! We gaan vroeg naar bed om lekker uit te rusten.

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s