Plog #33: Vrijdag bakdag

Hallootjes op deze maandag 19 november. Leuk dat je er bent voor de nieuwe plog. Afgelopen vrijdag was een rustige vrijdag. Ik deed wat boodschappen, stond wat extra in de keuken, ging naar een verjaardag en reed schade aan de auto (SHITZOOI)! Ik maakte weer foto’s. Kijk je mee?

We beginnen de dag met een ontbijtje in pyjama. Check Joas z’n Friese sokken. Wij hebben kennissen in Friesland en kregen dit als kraamcadeau. Te grappig!

Ontbijtje voor mama.

Peter gaat de openhaard aansteken. Drie keer raden wie er met zijn neus bovenop staat.

Mijn mooie mannen!

Tijd voor een boodschappenlijstje. Elke week hetzelfde verhaaltje.

Mandarijn… dat blijft toch Joas zijn favoriet.

Lekker bij mama op schoot eten.

Hallo Jumbo!

We kunnen er weer een weekje tegenaan!

Thuis begin ik aan een eigengemaakte kippensoep. Zo ziet het er nog mega onsmakelijk uit, maar het eindresultaat mag er zijn.

En ik bak een kruidnootjescake. Ik gebruik het recept van Michelle.

Jummie! Die is klaar.

Joas is weer wakker, dus tijd voor lunch. Met eigengemaakte kippensoep.

Joepie! Nieuwe dingen voor Joas. Ik weet niet hoe snel hij groeit, maar maat 86 wordt voor bovenkleding al echt te kort. En hij draagt dat dus nog geen 4 maanden. Joas heeft net als Peter een lang bovenlijf, dus we gaan over op maat 92. Stiekem wel leuk die peutermode.

Terwijl Peter even gaat werken, maak ik de 15 maanden foto van Joas. Lekker ventje is het ook. Deze trui zat trouwens bij de bestelling van net.

We proeven een stukje. Heerlijk!

Na Joas zijn middagdutje rijden we naar mijn schoonouders. Peter zijn zusje is 3 maanden naar Suriname geweest voor school en die is weer terug. Tijd om bij te kletsen.

We blijven mee eten. Spaghetti it is!

Rond half 8 rij ik naar Krimpen. Even nog twee kaarten halen bij Brugzicht. Daarna rij ik door naar de verjaardag van mijn vriendin. Ze is 25 geworden.

Als ik naar huis ga, rij ik achteruit tegen een stenen plantenbak aan. Echt PIEP! In 5,5 jaar dat ik mijn rijbewijs heb, is dit echt nog nooit voorgekomen. Ik kon helaas de draai niet maken die ik wilde maken en had pas laat door dat ik ergens tegenaan zat. Achja.. even baal ik echt knetter hard, maar gelukkig zijn we goed verzekerd en heb ik zelf niks. Zal allemaal wel weer goedkomen, maar de vrijdag eindigt dus niet echt heel chill. Balen!

Dat was de vrijdag alweer. Bedankt weer voor het kijken en een fijne week!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s