Plog #35: Kerstboom optuigen en uit eten

Welkom weer deze maandag. De eerste maandag van december alweer. We gaan alweer langzaam richting een nieuw jaar!

Afgelopen vrijdag hield ik een rustdag na 4 dagen van huis, dus plogde ik de zaterdag. Daar gebeurde net wat meer zeg maar. De zaterdag dus. We tuigden de kerstboom al op, deden een ritje wasstraat en ’s avonds gingen Peter en ik met mijn familie uit eten. Ik maakte weer foto’s!

Goodmorning! Ik start de dag met een douche. Fris het weekend in.

Eenmaal beneden gaan we ontbijten en al snel zetten we de kerstboom in elkaar. De komende weekenden hebben we daar niet echt tijd voor, dus doen we het nu vast. Kunnen we er extra lang van genieten.

Vorig jaar hadden we geen boom en net na kerst scoorden we deze bij Intratuin. Dit jaar voor het eerst opgetuigd dus! Gezelligheid!

Peter en ik maken het huis schoon. Peter beneden en ik boven. Terwijl ik Joas zijn kamer schoonmaak, zit hij zo. Kleine wijsneus. Lekker nog even in pyjama!

Heel de dag klimmen en klauteren. Niets is gevaarlijk.

En helpen, dat is ook heel leuk.

Als Joas na de lunch op bed ligt, kijken wij Eilandpraat terug.

En Sint pakt de cadeaus nog snel even in.

Tadaa!

En dit kan ook wel een opruimbeurt gebruiken.

We vervelen ons een beetje na zo’n hele dag binnen, dus besluiten om even door de wasstraat te gaan. Vooral de binnenkant kon wel een opknapper gebruiken.

En laat nou net de Mac vlakbij de wasstraat zitten. Vervelend zeg! Joas en ik delen deze. In de zin van.. Hij krijgt er twee van mij. Hihi.

Eenmaal weer thuis is het echt weer voor een filmpje. Jungle Book 2. Jeugdsentiment!

Zodra mijn schoonzusje bij ons is, rijden wij richting Zevenhuizen. We gaan uit eten met mijn familie.

De menukaart ken ik al uit mijn hoofd. Heb dan ook allang besloten wat ik wil. Haha. Als voorgerecht meloen met ham. Dat verveelt nooit.

IJstheetje erbij.

Als hoofdgerecht kip-yaki. Smullen!

Leuke mensen! Mijn lieve familie! Aan de rechterkant ons gezin. Aan de linkerkant mijn oma en mijn oom, tante, neefje, nichtje en de vriendin van mijn neefje. Gezellig koppel zo!

Als je mij persoonlijk kent, verbaast dit toetje je niks. Een Dame Blanche zonder slagroom. Altijd hetzelfde. En altijd lekker.

Na het toetje rijden we weer naar huis, lossen we mijn schoonzus af en hoopten we lekker snel te gaan slapen. Helaas bleef dit bij hopen. Joas wordt ontroostbaar wakker en is met niks weer in slaap te krijgen. We denken dat hij ergens pijn heeft. Na een flesje warme melk, veel knuffels en een autorit midden in de nacht, valt hij tegen half 2 toch in zijn eigen bed weer in slaap. Arm vriendje! De zondag chillen we hem dan ook en slapen flink bij.

Een fijne week allemaal en bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s