De decembermaand!

Het is alweer een weekje december, nog maar 2,5e week en dan is het kerst. Wow.. wat gaat de tijd hard. Voor je het weet is het alweer 2019! Wat zijn onze plannen deze maand? Ik ga het je allemaal vertellen!

De meeste mensen noemen dit de mooiste tijd van het jaar. Ergens snap ik het wel, maar ik vind december vaak een hele drukke maand. Tel daarbij op dat er de afgelopen jaren een aantal mensen uit mijn omgeving is overleden in deze maand en dan zul je vast wel snappen dat ik het niet perse de mooiste tijd van het jaar vind. Toch gebeuren er wel een boel leuke dingen in deze maand.

Sinterklaas

Om mee te beginnen; 5 december. Of eigenlijk de weken daarvoor al. Doordat ik in groep 3 werk, leeft het natuurlijk helemaal. De kinderen zijn onwijs zenuwachtig voor álles!

Daarnaast ben ik zelf ook groot fan van dit feest en kijk ik er elk jaar weer naar uit. Zelf vierden wij afgelopen weekend pakjesavond.

Mijn opleiding afronden

Jup. Ook dat gaat deze maand gebeuren. 11 december ga ik voor het laatst naar Utrecht en daarna lever ik mijn eindverslag in en is het klaar! Heerlijk gevoel (nu al) en ik ben dan dus officieel Rekencoördinator. Zin in!

Peter zijn verjaardag

Altijd leuk zo midden in deze maand. Op vrijdag 14 december wordt Peter alweer zevenentwintig.

Afspreken met vrienden

Net voor de kerst hebben we met verschillende vrienden afgesproken en ook in de kerstvakantie ga ik een aantal keer op pad met vriendinnen. Ik hou daar van! Als echt mensenmens, maak je mij zo heel gelukkig. Lekker hapjes eten en gezelligheid.

Kerst

Je kunt er niet omheen he. Kerst. Eerste kerstdag gaan we naar mijn oom en tante met mijn ouders, broertje en oma. Mijn broer en zijn vriendin zijn naar Canada. Super vet! En ook mijn neefje en zijn vriendin zijn er niet. Voor het eerst in tijden dat we niet met z’n allen zijn.

Tweede kerstdag gaan we naar mijn schoonouders en daar wordt een winterbarbecue verzorgd door mijn zwager en schoonzus. Ben ik heel benieuwd naar!

Oud en nieuw

Vorig jaar waren we voor het eerst met Oud en nieuw samen thuis. Dat vond vooral Peter saai, maar ook voor dit jaar hebben we nog geen plannen. We zien wel hoe het loopt!

*Omdat dit een drukke maand is, zal ik tijdelijk twee blogs per week uploaden. Op maandag de plog en op vrijdag een andere blog. Ik hoop vanaf januari weer drie artikelen per week erop te kunnen zetten, maar voor nu is twee even prima.*

Hoe ziet jouw decembermaand eruit?

Liefs

Simone

Een gedachte over “De decembermaand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s