Radiostilte?!

Het is hier op mijn website al een tijdje wat stiller en vandaag zal ik je uitleggen waarom.

Bron foto: http://www.pixabay.com

Zoals ik een paar weken geleden al schreef, is onze decembermaand druk. Leuk, maar druk. Ik heb de afgelopen weken veel dingen gedaan en ook de komende (laatste) dagen van dit jaar zijn nog druk. Voor een bezige bij als ik helemaal geen probleem, maar ik merk dat mijn hoofd er even niet naar staat om allerlei blogs te tikken. De inspiratie is even op.

Ik merk dat ik moe ben! Gelukkig heb ik sinds gisteren vakantie en heb ik nu meer tijd om uit te rusten. Of in ieder geval, me even niet bezig te houden met mijn werk. En dat is fijn!

Het klinkt allemaal zieliger dan het is hoor. Ik heb de schrijfvibe gewoon even niet. Naast mijn gezin en mijn werk heb ik gewoon even geen tijd en zin voor deze hobby. En dat is natuurlijk prima. Want hoewel ik aan de ene kant vind dat ik op vaste dagen moet uploaden, ben ik dat eigenlijk aan helemaal niemand verschuldigd. Ik heb liever blogs waar ik liefde en tijd in heb gestoken dan zomaar wat te uploaden om maar wat te uploaden. Nee, dat past niet bij mij.

Ik hoop dat jullie het begrijpen en ik hoop dat volgend jaar meer inspiratie zal brengen! Voor nu hou ik het weer voor gezien en ga ik genieten van mijn mannen!

Doeidoei!

Liefs,

Simone

Een gedachte over “Radiostilte?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s