Daar ben ik weer!!

Ha lieve volgers. Misschien heb je me gemist, misschien wel helemaal niet, maar ik ben er weer. Na een kerstvakantie voor mij en mijn gezinnetje, ben ik weer terug van weggeweest.

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2019 een mooi jaar voor je mag worden.

Ik zal jullie even bijpraten over de afgelopen weken. Zoals je in mijn artikel over december al kon lezen hebben wij beide kerstdagen met familie doorgebracht. Onwijs gezellig en heerlijk gegeten!

Oud en nieuw waren wij met zijn drietjes thuis. Peter en ik hadden ons voorbereid op een avondje in de weer zijn met Joas, maar wonder boven wonder sliep hij door alle knallen heen. Zelfs toen het om 12uur wel enorm hard tekeer ging, snurkte meneer gewoon lekker verder. Voor ons top!

Voor de rest deden we vooral heel weinig in de vakantie. We (Joas en ik) sliepen lekker bij en gingen af en toe ergens heen. Wat mij betreft ideaal in de kerstvakantie. Die vliegt altijd echt om!

Afgelopen maandag riep de plicht weer. Er zaten weer 28 kinderen op mij te wachten. Zo’n eerste werkdag na de vakantie is altijd erg vermoeiend, maar ook weer ontzettend leuk. Nu heb ik ook echt een hele leuke groep en dat scheelt al de helft! Inmiddels zit de eerste werkweek er alweer op. De komende tijd wordt het druk op mijn werk, maar zolang we adem blijven halen zal het allemaal wel goedkomen! Dag voor dag bekijken zoals mijn moeder het zou zeggen.

Leuk dat je mij in 2019 ook weer wil volgen. Ik heb in elk geval heel veel zin in dit jaar!

Tot snel!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s