Hoera! Ik ben zwanger!!

Als je me volgt op Facebook of Instagram had je het al kunnen zien, maar ook hier wil ik het grote nieuws graag met jullie delen…

Ik ben ZWANGER! 12 weken!

Joas wordt (als alles goed mag gaan) nog net voor zijn tweede verjaardag grote broer. En wij worden opnieuw papa en mama. Zo bijzonder!

En hoewel ik het natuurlijk al 8 weken weet, begint het de laatste twee weken pas echt een beetje te landen. De kwaaltjes zoals vermoeidheid en geen eetlust hebben, zijn sky high aanwezig en mijn buik begint al aardig ronde vormen aan te nemen en toch is het besef er nog niet altijd.

Voor de oplettende mensen onder ons ben ik inderdaad weer in augustus uitgerekend. Bij Joas was dat 9 augustus en nu een weekje eerder, 2 augustus.

We hebben ons kindje nu al 2x mogen bewonderen en zo gaaf en bijzonder om dit weer allemaal mee te mogen maken! Het kindje doet het tot nu toe prima. Is een stuk rustiger op echo’s dan Joas, dus daar merken we nu wel wat verschil.

Voor de rest vind ik het allemaal veel spannender dan bij Joas, ondanks dat ik weet wat er allemaal komen gaat.

Voor nu laat ik het hier even bij. Binnenkort meer over mijn eerste trimester.

Liefs,

Simone

3 gedachten over “Hoera! Ik ben zwanger!!

  1. Ohh Simone wat een superleuke verrassing! En weer heerlijk genieten van je kindje in je buik, elke zwangerschap is bijzonder!
    Ikzelf vond de eerste zwangerschap 1 groot avontuur, maar naarmate er broertjes/zusjes bijkomen, wordt het steeds leuker en mooier, vooral als de grote broer, in dit geval Joas, voor de eerste keer vol bewondering bij de wieg staat te kijken wie daar nu in ligt, héél erg bijzonder!
    Ook al liggen kwaaltjes op de loer, geniet er vooral van, ik wens je een fantastische zwangerschap toe, ik leef met je mee!
    Lieve groetjes van mij 🤗

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s