Plog #40: Doktersbezoekje

Hoi! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe plog. De ziektekiemen hebben ons huis helaas nog niet helemaal verlaten en dat zorgde ervoor dat we vrijdag bij de dokter zaten. Kijk je weer mee?

Na een vreselijke nacht waarin Joas en ik elkaar wakker houden met hevige hoestaanvallen, starten we de dag met dit ontbijtje. Yoghurt, muesli en banaan. Dat gaat er wel in bij mijn kleine vriendje. Na het ontbijt bel ik de dokter en gelukkig kunnen we dezelfde middag nog terecht.

Voor mij een kopje thee met honing. Dat verzacht gelukkig de kriebel een beetje. En zo’n persoonlijke assistent die wel wil roeren is natuurlijk helemaal dikke prima.

Deze foto plaats ik op Instagram. Mijn “kleine” broertje is namelijk jarig (net als mijn oma). Hij is 17 geworden. Zoals je wel kunt zien was/ben ik een echte trotse zus. Toen hij geboren werd was ik 7,5 en dus heb ik alles heel bewust meegemaakt. Mijn kleine Vinnie.

Tijdens de lunch kijken we Lekker Slim.

Het voordeel aan een jong kindje is dat ik lekker middagdutjes mee kan doen. Sinds ik zwanger ben doe ik dat nog meer dan daarvoor. En ook na een nacht als vannacht is een beetje extra slaap geen overbodige luxe.

Na het slaapje is het tijd voor het bezoek aan de dokter.

Ideaal die speelplekjes!

We zijn gelukkig snel aan de beurt. Joas z’n longen zijn mooi schoon en ik hoest mijn longen mooi schoon. Toch krijg ik pilletjes mee die de hoestprikkel weg moeten nemen. Zo kan ik waarschijnlijk beter slapen en hou ik niet het hele huis wakker. Daarbij hopen we dat Joas ook beter gaat slapen.

Bij de Plus scoor ik even wat kleine boodschapjes die ik nodig heb.

We leggen Joas nog heel even in bed en snoepen zelf deze. Jum!

Mensen die in de buurt wonen… Echt. Bestel dit een keer. Dit is zó lekker!! Ik had een classic cheeseburger. Smullen maar.

Rond 19u is het bedtijd voor de kleine man. Onder het genot van wat water, lezen wij zijn lievelingsboek; de Gruffalo. Elke dag opnieuw hetzelfde verhaal. En hij verveelt nooit (of in elk geval, nu nog niet). Haha.

Nadat Joas op bed ligt, maak ik me klaar om naar de verjaardag van mijn oma te gaan. Ik ben vergeten daar foto’s te maken, maar het was in elk geval heel gezellig. Eenmaal thuis neem ik voor het eerst de pilletjes tegen de hoestprikkel in en ik slaap die nacht als een roosje. Het lekkerst sinds weken. Zó fijn!

Bedankt weer voor het lezen en ik wens jullie allemaal een goede week. Tot snel!

Liefs,

Simone

Een gedachte over “Plog #40: Doktersbezoekje

  1. Ja dat is wat met al die virissen, het kan de familie flink bezig houden. Gelukkig dat je iets mocht slikken naast je zwangerschap, dat is wel heel prettig, ook voor de overige familieleden 😊
    Leuk die foto van vroeger, zulke foto’s zijn erg dierbaar!
    Jij ook een fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s