Plog #41: Qualitytime!

Het is maandag, dus tijd voor een nieuwe plog! De laatste weken waren wat druk met werk en we waren om de beurten allemaal ziek, dus besloten we afgelopen vrijdag eens even lekker te gaan genieten van ons gezinnetje. Even eropuit. Eerst wilden we gaan winkelen, maar we besloten uiteindelijk om lekker uit te razen in MonkeyTown. En dus iets te doen voor Joas. Kijk je mee?

Het is half 8 als ik ons vriendje hoor en hem meeneem naar beneden. We spelen eerst wat en daarna krijgt Joas zijn ontbijt. Het ziet er misschien wat zielig zo alleen in zijn stoel, maar op deze manier eet hij het beste. Als je hem eigenlijk gewoon even zijn gang laat gaan en je er vooral niet mee bemoeit. Nou top!

Papa mocht nog even blijven liggen, maar om half 9 gaan we die wakker maken. Altijd stoeien die twee!

We maken ons klaar en staan om half 10 op de stoep bij Monkey Town. Het is dan nog heerlijk rustig.

Daar gaat hij hoor!

Lekker bewogen foto wel, maar goed. We verzamelen ballen die we in de mond van de aap stoppen. De ballen worden dan naar boven gezogen en als de bak vol is, vallen alle ballen naar beneden. Schitterend vindt hij het.

Tijd voor iets te drinken. En wat lekkers voor papa en mama.

Zitten ze hoor.. samen in de ballenbak.

Als we uitgespeeld zijn, rijden we naar de Delifrance en lunchen daar met elkaar. Joas een kindermenu met croissantje en drinken.

Peter een uitsmijter en ik een club sandwich. Smullen maar!

Thuis is het tijd voor een middagdutje. Joas sliep in de auto al, dus ook thuis is hij zo vertrokken. Ik ga ook even liggen, want ondanks dat ik nog maar 14 weken zwanger ben, voel ik goed aan mijn lijf dat ik teveel heb gedaan. Dat klimmen en klauteren was niet echt handig zeg maar, maar goed.. het was het waard.

Na het slaapje altijd even wat drinken met iets erbij. Dit stoeltje kreeg Joas van Sinterklaas en bij alles wat hij eet, wil hij op het stoeltje. Te schattig.

Normaal doe ik altijd alleen boodschappen, maar nu gaan we even met zijn drietjes. Wagen weer volgeladen voor een hele week.

Thuis maak ik deze pizza’s. Op links die van Peter met cervelaat, ham, paprika, mozzarella en geraspte kaas. Op rechts die van mij met ham, paprika en kaas. Joas eet van ons allebei een stukje mee.

De rest van de avond kijken we tv vanonder ons kleedje. Het was een fijne dag!

Bedankt weer voor het lezen!

Fijne week toegewenst

Liefs,

Simone

Een gedachte over “Plog #41: Qualitytime!

  1. Nou, dit was zéker een superdag! En als je kind geniet, geniet je als ouder ook, meer heb je niet nodig.
    Jij ook een fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s