Joas krijgt een…

Op zaterdag 16 februari hadden we de geslachtsbepalende echo. We gingen kijken of Joas een broertje of een zusje krijgt! Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en ga ik het ook met jullie delen!! Zo leuk!

Roze of blauw? Wij houden van jou!

De eerste week hebben we het geslacht voor onszelf gehouden. We vonden het leuk om even aan het idee te wennen. Het was nog even “ons” geheimpje. Inmiddels hebben we afgelopen week familie en vrienden op de hoogte gesteld en dus kan ik het nu met jullie delen!

Bij Joas wist ik vanaf het begin dat het een jongen was. Ik wist het gewoon! Zo’n gevoel dat je niet uit kan leggen, maar wel sterk aanwezig is. Deze keer had ik dat dus helemaal niet. Als ik aan ons gezin dacht had ik daar wel een bepaald beeld bij, maar mijn gevoel ging alle kanten op! Ik voel me eigenlijk niet anders dan bij Joas, dus dan dacht ik dat het een jongen werd. Maar we hadden wel snel een potentiële meisjesnaam en mijn huid is veel onrustiger. Dus misschien toch een meisje? Peter riep overigens al vanaf het begin dat we een tweede zoon zouden krijgen.

De echo moest het dus gaan uitwijzen en die was vrij duidelijk. Ze zette dat ding op mijn buik en binnen een minuut was het te zien!

JOAS KRIJGT EEN BROERTJE!!!!!

We krijgen dus nog een zoontje en Joas krijgt een broertje! Een broertje waar hij straks net geen twee jaar mee scheelt. Zouden ze op elkaar lijken? Als ik de echo’s moet geloven niet. Dit kindje is vele male rustiger dan Joas. Zou dit ventje qua uiterlijk meer op papa lijken? Of ook op mij? We gaan het allemaal meemaken!

Een echt mannengezin. Mijn mannen en ik!! Ik zie het al helemaal voor me. Twee van die (kleine) ventjes. Ja veeg me op hoor jongens! Ik kan mijn geluk niet op. En bij een meisje was dat precies zo geweest.

Voor nu ga ik nog genieten van het zwanger zijn, want dat gaat deze keer wel echt sneller voor mijn gevoel! We zijn bijna op de helft. Daarnaast kunnen we ons nu gaan storten op het kopen van extra kleertjes, het bedenken van een naam en ga zo maar door!

Bedankt weer voor het lezen. Ik duik weer op mijn blauwe wolk!

Liefs,

Simone

3 gedachten over “Joas krijgt een…

  1. Leuk hoor, straks 2 jongens, ikzelf kreeg óók 2 jongens achter elkaar, óók ongeveer 2 jaar ertussen!
    Dat je het gevoel hebt dat deze zwangerschap sneller gaat, dat is ook zo, je bent dan ook druk met je gezin, huishouden en je werk, de tijd vliegt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s