Plog #45: Verklappen van het geslacht

Goedemorgen! Afgelopen vrijdag was een heerlijk relaxte vakantiedag. En ook gelijk de laatste voor deze vakantie. We deden rustig aan en lieten onszelf lekker verwennen! Kijk je weer mee?

Tijd voor ontbijt. Zoals je ziet, kon ik niet wachten met beginnen.

Peter gaat tennissen en wij kijken Het Zandkasteel. Ik ken onderhand alle afleveringen wel uit mijn hoofd, maar Joas vindt het geweldig, dus kijken we dat gewoon!

Ik gooi om 7 uur de blog online waarin ik vertel dat Joas een broertje krijgt. Mocht je hem gemist hebben…(KLIK). In een uur tijd schieten mijn statistieken door het dak. Iedereen is nieuwsgierig haha. En dat vind ik uiteraard heel leuk!

Bijna iedereen gokte overigens op een meisje. Maar er groeit echt weer een knul in mijn buik!

Ik kan naar alle reacties blijven staren, maar er moet ook gewoon wat gedaan worden. Ik poets de badkamer grondig en stof en stofzuig de slaapkamers op de bovenverdieping. Lekker bezig wel!

In het kader van mezelf een beetje verwennen, laat ik de boodschappen bezorgen!

Een gevulde koelkast. Zo maak ik mijn man gelukkig haha. En mezelf uiteraard ook!

Om 11 uur worden deze lokken gekortwiekt. Hij vindt het allemaal wel prima. Lekker ventje.

Na de kapper rijden we naar mijn ouders. Peter gaat daar helpen met iets verven en we blijven gelijk lunchen. Joas is dol op zijn ooms en mijn broertjes vinden het ook fantastisch als hij er is.

Na het eten legt mijn jongste broertje Joas op bed en gaan Peter en ik naar de zaak van mijn schoonzus. Alle mensen uit Krimpen en omgeving.. aanrader! Peter gaat onder de zonnebank en ik krijg een gezichtsbehandeling. Heerlijk!

Eenmaal weer ‘thuis’ is het wachten tot ons vriendje weer wakker wordt. Dan gaan we echt naar huis.

1 maart, dus tijd om aangifte te doen!

We eten frietjes en daarna een ‘zakjesijsje’ zoals wij dat noemen. Die vervelen nooit. En ze doen me denken aan vroeger. Zeker met zo’n stukje keukenrol er omheen.

De rest van de avond heb ik geen foto’s meer gemaakt. We hadden een zeer verdrietige dreumes met buikkrampen. Hij wist echt niet waar hij het zoeken moest van de pijn.Zó sneu. Gelukkig is hij uiteindelijk rustig in slaap gevallen! Wij waren dus druk bezig om voor hem te zorgen, vandaar geen foto’s verder.

Ik wil je weer bedanken voor het lezen en een fijne week toegewenst!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s