Review: Wereldkaarten.nl

Voor als je het nog niet wist: Ik ben gek op foto’s en alles wat daarmee te maken heeft! Daarom vond ik het ook ontzettend tof dat ik een paar weken geleden benaderd werd of ik een wereldkaart op (plexi)glas uit wilde zoeken! Natuurlijk wil ik dat!

*Dit artikel betreft een samenwerking

Ik mocht dus een wereldkaart uitzoeken op Wereldkaarten.nl. Er zijn een heleboel verschillende materialen waarop dit kan. Wij hebben een foto op glas. Ontzettend tof, maar ook best nog wel lastig om iets te kiezen. Er zijn zoveel verschillende ontwerpen en verschillende stijlen te vinden (klik)! Ze hebben vintage, strak, voor kinderen en ga zo maar door. Uiteindelijk kozen wij voor deze!

Mijn wereldkaart werd ontzettend snel geleverd. Ik vond de levering van tevoren best een beetje spannend, want het is toch bewerkelijk materiaal, maar de wereldkaart werd in een grote doos geleverd waar hij helemaal strak in zat. Het plexiglas kon dus niet schuiven in de doos! Dat vond ik echt een voordeel. Daarnaast zat er een beschermlaag over de voorkant heen en die konden we er soepel vanaf trekken waardoor de kaart nog mooier uitkwam.

Ik ben oprecht enthousiast over de kwaliteit en de levering! Wij hebben het formaat 90x60cm en hij staat voorlopig beneden op ons dressoir. Binnenkort hangen we hem waarschijnlijk op onze slaapkamer, maar voor nu vind ik het ook leuk om hem aan iedereen te kunnen showen.

Ben jij ook zo gek op fotoproducten?

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s