Plog #47: Snoepkonten

Een hele goede dag. Het is maandag en dus ben ik er weer met een nieuwe plog. Afgelopen vrijdag hielden wij grote schoonmaak, deden we wat klusjes die nodig waren en snoepten we er lekker op los. Het was weekend, dus dan mag dat 🙂

We beginnen de dag in ons grote bed. We knuffelen met zijn drietjes, heerlijk! We hebben weekend! Eenmaal beneden starten we de dag met een ontbijtje. Momenteel weer groot fan van hagel.

Als we eenmaal opgestart zijn, beginnen we aan de schoonmaak. Een voordeel van samen thuis zijn, is dat we veel dingen in het huishouden samen doen. In korte tijd kun je veel doen en daarnaast heb je ook meer tijd voor grotere klusjes die niet elke week gebeuren. Ik vind het top! De was is overigens helemaal mijn taak. Dat doe ik op donderdag.

We zetten deze meneer met sinaasappel in zijn stoel. Kunnen wij echt even meters maken.

Als we zo goed als klaar zijn beneden, gaan Joas en ik vast naar boven. Peter kan dan beneden stofzuigen en dweilen. Ik ruim de bovenverdieping op en als het wel heel stil is, ga ik even polshoogte nemen. En dit is wat ik aantref. Een dreumes in de wasmand voor de wasmachine. Haha, lekker ventje.

Nadat we het hele huis gehad hebben, is het lunchtijd. Dit hadden we nog over van gisterenavond. Hate it or love it. Ik vind dit dus de dag erna nog net zo lekker 🙂

Een ochtend hard werken betekent rusten tijdens Joas zijn middagdutje. De baby vond het even niet zo fijn dat ik zo hard bezig was.

Ik ben precies 20 weken zwanger. Toch wel weer een mijlpaaltje hoor! Op naar de volgende 20! Of 21? Of 22?

Als Joas weer wakker is, rijden we naar Dordrecht om onze MacBook weg te brengen. Laten we het erop houden dat het scherm het niet meer deed nadat de laptop gevallen was. Ze gaan hem voor ons maken. Top!

Thuis is het tijd voor een chippie.

En met deze chipjes is dit gewoon het allerleukste! Joas vindt het prachtig! En check die putjes in zijn handen!! Veeg mij maar op. Benieuwd of broertje ook zulke lekkere knuistjes heeft.

Een nieuwe week betekent dat ik mijn zwangerschapsdagboek moet bijwerken. Ik ben daar wel iets minder secuur in dan toen met Joas, maar ik loop redelijk bij. Het kan erger.

Vrijdag = frietjes!! Met mayo en curry uiteraard.

Peter en ik hebben trek in ijs. We zijn tenslotte al zo lekker bezig vandaag. Dus terwijl hij Joas op bed legt, rij ik heen en weer naar de appie.

De rest van de avond kijken we tv en doen we een spelletje. We gaan op tijd naar bed. Het was een fijne dag.

Bedankt voor het lezen en een fijne week toegewenst!

Liefs,

Simone

Een gedachte over “Plog #47: Snoepkonten

  1. Zo ontzettend grappig dat Joas in de wasmand zit! Mijn oudste zoon deed dat ook altijd! Ook alle plastic bakken waar speelgoed in zat moesten eraan geloven haha! Ik heb ook aardig wat foto’s hiervan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s