Plog #51: Peuterzwemmen

Heej hoi! De laatste werkweek voor de meivakantie is aangebroken en ik ben er voor je met een nieuwe plog. Afgelopen vrijdag ging ik voor het eerst peuterzwemmen met Joas, deden we boodschappen en aten we bij mijn schoonouders mee. Ik maakte er foto’s van! Komtie 🙂

We beginnen de dag met het inpakken van de zwemtas. Ik ga namelijk voor het eerst met Joas peuterzwemmen. Pas zag ik dat voorbijkomen en toen dacht ik.. ja, dat is tof! Joas is een echte waterrat. Hij vindt douchen, badderen, zwemmen en kliederen met water echt fan-tas-tisch!! Je zou hem gerust elke dag onder de douche kunnen zetten. Dat vindt hij echt dikke prima. Het is dat zijn huid het niet aan kan, anders zouden we dat met liefde voor hem doen. Peuterzwemmen dus!

Net iets over negenen ben ik in het zwembad. De les begint half 10, dus Joas kan nog even in het peuterbad spelen. Als de les om half 10 begint, gaan zijn bandjes af en beginnen we in het peuterbad met haren nat maken, spetteren en van die ballenbakballen in een bak gooien. Het ging er vooral om dat ze even aan het water wennen en door het water konden lopen. Daarna naar het diepe bad. Van de kant in het water springen, spetteren, liedjes zingen en onder een vlot/mat door. Joas vond alles even interessant en leuk! Zelfs onder water vond hij het niet eng!


Ondertussen krijg ik foto’s van mijn collega toegestuurd, want op mijn werk zijn de Koningsspelen in volle gang. Leuk!!


Na de les spelen Joas en ik nog even in het peuterbad. Om half 11 gaan we aankleden en daarna rijden we naar de winkels. Het wordt lekkerder weer, dus ik ga opzoek naar een zomerjas voor Joas. Gewoon even in de winkels snuffelen, maar kan niks vinden wat aan mijn eisen voldoet.


We doen ook een rondje Lidl. Neem gelijk wat broodjes en poffertjes mee voor tussen de middag.


Aanvallen!


Na de lunch is het bedtijd voor onze kleine vriend en mama gaat ook even liggen. We zijn moe van het zwemmen.

24 weken zwanger vandaag. Weer een mijlpaal bereikt. Vanaf nu is het kindje levensvatbaar. Of in elk geval.. stel dat de bevalling nu begint, dan gaan ze proberen hem te redden. Maar blijf nog maar even zitten hoor kleintje! Dat lijkt me een beter idee!

Voor wie zich afvraagt wat Peter aan het doen is deze vrijdag. Die is bij zijn ouders in de tuin aan het werk. Samen met zijn vader.

Als Joas weer wakker is, is het tijd om boodschappen te doen. Deze keer heb ik ze niet besteld, maar gaan we ze zelf halen. Rondje appie dus.

Als de boodschapjes opgeruimd zijn, rij ik naar mijn schoonouders (waar Peter dus aan het werk is). We blijven daar mee eten.

Kijken op de zolder in de schuur. Blijft interessant haha.

Eenmaal thuis leggen we Joas op bed en ploffen wij op de bank neer!

Het zwemmen was echt zó leuk! Dit ga ik vaker doen. Een moeder-zoon uitje. Heerlijk!

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s