Zwangerschapsupdate: week 24 en 25

Waar eerst de weken voorbij kropen, beginnen ze nu toch wel snel te gaan. Ik ben vandaag 26 weken zwanger en dus gaan we langzaamaan alweer richting het laatste trimester! Ik schreef weer een update!

24 weken

Mijlpaal bereikt

Vrijdag 12 april was ik 24 weken zwanger en dat vond ik toch best een mijlpaal. Je snapt dat ik wil dat de baby nog even blijft zitten, maar het idee dat ze actie gaan ondernemen mocht de bevalling nu beginnen, vind ik toch wel een prettig idee. We broeden lekker verder, maar deze mijlpaal is alvast weer binnen!

Meivakantie

Vanaf 18 april heb ik meivakantie en hier was ik echt aan toe!! In de vorige update schreef ik dat ik op mijn werk last heb van een gespannen/harde buik. De rust van de vakantie kan/kon ik dus wel gebruiken. Naast dat ik niet hoef te werken zijn we ook echt op vakantie. Zoals je misschien al gelezen had zijn we in Portugal voor onze laatste vakantie al gezinnetje van drie. Het is fijn om met mijn mannen te genieten van een andere omgeving en ik merk dat de vakantie me goed doet.. Mijn buik begint lekker te groeien!

Bezoekje verloskundige

Net voordat we op vakantie gingen, ging ik nog even op controle bij de verloskundige. De baby en ik doen het keurig, maar ik moet wel goed op mijn rust letten. Het is in elk geval fijn dat ik nu vakantie heb en ook echt die rust kan nemen, want hoewel ik heel goed kan niksen zit er toch ook genoeg energie in de aard van het beestje.

Kwaaltjes

Op het moment van schrijven heb ik eigenlijk geen last van kwaaltjes. Het enige waar ik naar kan verlangen is slapen met mijn voedingskussen. Ik heb dat uitgesteld tot deze vakantie, omdat ik wist dat ik hem niet mee kon nemen in het vliegtuig. Als we weer thuis zijn, ga ik hem heel snel van zolder halen. Het slaapt toch net een stukje comfortabeler nu mijn buik steeds dikker wordt.

25 weken

Al met al gaat het dus eigenlijk gewoon goed. Ik geniet van het getrappel in mijn buik en knuffel Joas extra vaak nu hij nog even alleen is. Aankomende week heb ik nog een week vakantie en dan daarna nog maar 7 weken werken tot mijn verlof. Dat klinkt eigenlijk best al heel snel!

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s