Plog #54: Uitje naar Wildlands

Het is maandag 6 mei. Na twee weken meivakantie roept voor mij ook gewoon de plicht weer. Maar ik ben er wel met een plog van afgelopen vrijdag!

Elk jaar doen we een uitje met Peter zijn broer en dit jaar gingen we naar Wildlands. Omdat dat vanaf Hendrik-Ido-Ambacht echt een stuk rijden is, plakten we er een hotelovernachting aan vast. Ik maakte er foto’s van!

Goedemorgen! Het is vroeg vandaag. We hebben een leuke dag voor de boeg. Maar eerst een ontbijtje. Mijn lievelings.

De spullen zijn ingepakt! Klaar om te gaan.

Door de weilanden op weg naar mijn schoonouders om mijn zwager op te halen.

En dan over de snelweg naar Emmen. Onderweg zien we allerlei soorten weer; zon, bewolkt en regen. Uiteindelijk hebben we top weer.

We zijn er!

Na een lange autorit eerst even een bakkie.

En dan op pad om dieren te spotten. Je ziet wel wie er voorop loopt haha.

Joas kijkt zijn ogen uit. De vorige keer dat we naar een dierentuin gingen was hij nog net geen 1 en beleefde hij het zó anders. Hij vindt het nu fan-tas-tisch. Bij elk dier kan hij wel een half uur blijven kijken. Hij is soms zelfs boos als wij al verder willen lopen en hij nog wil kijken.

Boerderijdieren blijven ook gewoon leuk!

Je kunt hier echt heel dicht bij de dieren komen. Op deze foto niet speciaal te zien, maar wij verbazen ons er echt over hoe dichtbij. Dat maakt het wel extra leuk!

Er moet ook gegeten worden en op zo’n dag als vandaag doen we lekker makkelijk!

Er zijn verschillende dingen waar je in kunt. Zo ook een soort safaribus waarmee je door een gebied rijdt. Een beetje vergelijkbaar met Beekse Bergen.

En zoals ik al zei… je kunt dichtbij komen!

We bekijken alle dieren en zijn rond half 4 uitgekeken. En stiekem ook moe van alle indrukken. Tijd om naar ons hotel in Zuidlaren te rijden en daar even wat te drinken.

Het allerleukste van een lift.. op het knopje drukken.

We dineren in het hotel.

Na het hoofdgerecht leg ik Joas op bed op onze hotelkamer. Daarna ga ik weer naar beneden om samen met Peter en Arjan nog een toetje te eten een een bakkie te doen. We gaan vroeg naar onze kamer, want we zijn allemaal best moe na zo’n dag. Tijd om lekker op bed te liggen!

Het was een ontzettend leuke dag. Wildlands is echt een aanrader! Ik zou het er alleen niet voor over hebben om er 4 uur voor in de auto te zitten. Ik was daarom heel blij dat we lekker in de buurt sliepen.

Ben jij wel eens in Wildlands geweest?

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s