Plog #57: Playdate

Welkom bij weer een nieuwe plog. Het is maandag 27 mei, de laatste maandag van mei alweer. Bizar! Afgelopen vrijdag deden wij ’s ochtends heerlijk rustig aan, hadden Joas en ik een playdate en we sloten de dag af met de verjaardag van mijn zwager.

Goedemorgen! Het is vrijdag en we slapen uit. Rond half 9 worden we alledrie wakker en stiekem is dat heel lekker. We hebben een vrij drukke week achter de rug en deze ochtend kunnen we rustig aan opstarten. Ik begin de dag met een ontbijtje en daarna vul ik mijn zwangerschapsdagboek in. Ik ben alweer 30 weken zwanger. De weken vliegen voorbij.

Nadat we de woonkamer een beetje hebben opgeruimd gaat Peter zich omkleden en een heel eind fietsen om te oefenen voor een tocht die hij binnenkort gaat fietsen: Cycle for Hope. Mocht je hem willen sponsoren, dan kan dat hier. Ik ruim ondertussen het strijkgoed op (dat mijn moeder voor me gestreken heeft). Ineens hangt Joas zijn kast weer een stukje voller 🙂

Lunchtijd. Kaas met komkommer it is.

En dan is het tijd om naar boven te gaan. Halverwege de trap ontdek ik dat Joas nog iets meegesmokkeld heeft. Ideaal zo met je duim er door haha. Slimmerik.

Tijdens het verschonen zien we ineens dat er twee duiven aan de binnenkant van de markies zitten. Het is echt geen gezicht :p

Als Joas ligt, spring ik even onder de douche. Daarna ga ik zelf ook even liggen, zoals elke vrije dag tegenwoordig. Moet kunnen al zeg ik het zelf hihi 🙂

Na een tijdje belt Peter mij dat hij twee lekke banden heeft. Of taxi Simone even voor kan komen rijden. Uiteraard, maar wel pas zodra Joas genoeg geslapen heeft.

Peter zet mij af bij Charlotte. We krijgen lekker een fruitje. Dat is smullen!

Terwijl Charlotte en ik even lekker bijkletsen, spelen de jongens samen. Joas en Seth schelen drie maanden en beginnen elkaar steeds interessanter te vinden. Zo leuk om te zien!

Rond 17u haalt Peter ons weer bij Charlotte op en dan rijden we door naar mijn schoonouders. Peter zijn jongste broertje is jarig en we eten mee. Na het eten nog even lekker gek doen. Moet kunnen 🙂

We leggen Joas boven op bed en blijven de rest van de avond. Het is erg gezellig en we gaan dan ook laat naar huis. Het is pas tegen twaalven als we goed en wel in bed liggen en de dag eindigen.

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s