Zwangerschapsupdate: week 28 en 29

Afgelopen vrijdag tikten we de 30 weken zwanger aan en dus weer tijd voor een update!

29 weken zwanger

Aftellen naar verlof

Ik ben heel erg aan het aftellen tot mijn verlof. Het werken wordt steeds vermoeiender en ik merk gewoon dat ik me klaar wil maken voor de baby. Dat de weken voorbij vliegen komt me stiekem dan ook niet zo heel verkeerd uit.

Blaasontsteking (again!)

Ik merk dat ik weer veel last van mijn (onder)buik heb en dat de pijn niet overgaat met rust. Ik besluit met 29 weken om voor het weekend nog snel even een potje bij de dokter te brengen en mijn vermoeden wordt bevestigd; ik heb weer blaasontsteking. Ontzettend vervelend, want ik voel me er niet fit door. Vooral de bijwerkingen van de antibioticakuur heb ik deze keer last van. Ik zit gewoon niet zo lekker in mijn vel en dingen zijn eigenlijk al snel teveel. Ik ga elke dag vroeg naar huis zodat ik thuis uit kan rusten. Gelukkig helpt de kuur wel en is de buikpijn snel verdwenen.

Verbouwing voortuin

Een klusje dat we graag af wilden hebben voor de baby komt was de voortuin. Dat was al 3 jaar een doorn in mijn oog en verre van onze smaak. We hebben de tuin veranderend van (beginnende) jungle tot strakke voortuin. Ik zal hier later een apart artikeltje over uploaden! Ik ben in elk geval blij dat het gedaan is. Kan dat weer van het lijstje.

Voorbereidingen

Over lijstjes gesproken… Ik vind het fijn om steeds iets van mijn lijstje te doen en af te kunnen strepen. Zo werk ik de adressenlijst bij, bestel ik klossen en heb ik de intake met de kraamzorg. Ook maak ik ein-de-lijk Joas zijn eerste jaarboek af. Het zijn soms maar kleine dingen, maar het is wel fijn als het geregeld is.

Kwaaltjes

Waar ik vooral last van heb ik de bijwerkingen van de antibioticakuur. Die nekken me echt.

Voor de rest krijg ik wat vaker oprispingen, maar met een Rennie zijn die goed te behappen. Ook de harde buiken horen er een beetje bij en vind ik niet om over naar huis te schrijven.

Al met al gaat het dus best goed nog. Wel kijk ik dus echt uit naar mijn verlof. Ik heb zo zin om alle kleertjes enzo te wassen!!

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s