Zwangerschapsupdate: week 30 en 31

Jup, alweer 32 weken zwanger en daarom is het zomaar weer tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate.

30 weken zwanger

Geboortepakje

Iets wat ik stiekem best wel bijzonder vind is het allereerste pakje dat je kindje aan krijgt. Bij Joas heb ik dat ook met zorg uitgezocht en ook voor deze baby wilde ik dat met zorg doen. Waar ik bij Joas precies wist wat ik wilde, had ik dat nu helemaal niet. Alle opties lagen open. Uiteindelijk ben ik weer voor een pakje van Noppies gegaan, alleen dan wat meer van deze tijd. Ondanks dat Joas nog geen twee is, is er zoveel veranderd qua mode. De geboortepakjes lijken zeker op elkaar, maar zijn ook weer totaal verschillend. Ik kan niet wachten tot hij hem aan heeft!

Familieweekend

30 mei is het Hemelvaart en dan gaan we een lang weekend weg met mijn familie. We vertoeven op een park van Centerparcs in de Ardennen. Het is mega gezellig met elkaar, maar ook wel heel erg vermoeiend voor iedereen.

Fotoshoot

Mijn broertje heeft zijn camera mee naar de Ardennen en we shooten wat leuke foto’s. Net even wat bijzonderder dan de standaard buikfoto’s die we elke week maken.

31 weken zwanger

Kwaaltjes

Waar ik de vorige update nog nergens echt last van had, merk ik nu echt wel dat het zwanger zijn met de week meer beperkingen oplevert. Zo ben ik door het warme weer heel benauwd en hou ik wat vocht vast. Ook slaap ik slechter. Ik kom vooral moeilijk in slaap elke avond en dat zorgt voor wat frustratie, want ik ben namelijk wel heel moe. Broertje wordt zwaar in mijn buik en ik merk het doordat ik me vaak geen houding meer kan geven. Niks is dan lekker. Zitten, staan of liggen.. het maakt allemaal niet uit.

Heel af en toe heb ik wat last van maagzuur, maar dit is vaak omdat ik dan iets zuurs heb gegeten. Een Rennie helpt altijd, dus die zitten nu standaard in mijn tas. Hoef ik tenminste geen dingen te laten staan :p

Het gaat dus nog goed hier! We blijven aftellen. Eerst naar mijn verlof en dan naar de baby. Met de week word ik nieuwsgieriger naar hem!!

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s