Plog #60: Voor een ochtend een “tweeling”

Goedemorgen deze maandagmorgen. Het is 24 juni en mijn eerste officiële verlofdag. De eerste dag dat ik niet naar mijn werk hoef. Heerlijk. Afgelopen vrijdag kwam Job weer bij ons spelen en had ik dus voor een ochtendje weer een soort van tweeling. Ik maakte er foto’s van!

Ik begin de ochtend met het typen van een blogje. Laatste tijd schiet dat er iets te snel bij in, dus hopen dat ik nu in mijn verlof er iets meer tijd voor kan maken. Het is de blog van afgelopen vrijdag die ik nog maak.

Job komt vandaag weer spelen. Een ochtendje dit keer! Peter gaat tennissen met collega’s, dus ik heb het rijk alleen met de mannen.

Samen spelen, maar ergens toch ook heel alleen.

Kind van zijn moeder die op links.. heeft ook een hekel aan sokken. Hij is nog even lekker in zijn chilloutfit.

Werkmannen in de straat. Mega interessant!

Het is heerlijk weer, dus de mannen gaan lekker buiten spelen .

Ondertussen komen de boodschappen weer binnen. Ideaal hoor zo nu ik zwanger ben dat thuis bezorgen. Eigenlijk ook als je niet zwanger bent, maar ik heb geen hekel aan boodschappen doen dus normaal vind ik een ritje supermarkt ook echt niet erg.

Tijd voor een fruitje.

Vindt de één een iets beter idee dan de ander haha.

En dan is het even tijd om lekker uit te rusten. Joas was vroeg wakker en is erg moe. Die kijkt even een filmpje. Job speelt lekker met speelgoed. Best uit te houden zo.

Tijd voor lunch! Tosti’s. En met dit weer is Joas fan van komkommer, dus dat krijgen de mannen ook.

Echte literatuur wel… Wijsneus.

Na het eten van de jongens is Peter weer terug. Die legt Joas op bed en ik blijf beneden bij Job. Die wordt zo alweer opgehaald.

Ondertussen lunchen wij zelf ook even. Daarna ga ik ook naar bed om nog even te liggen. Joas en ik waren moe, want we slapen echt heel lang. Het is pas tegen vieren als we wakker worden gemaakt door Peter.

‘S middags spelen we lekker buiten in de tuin. We zijn nog steeds zoo blij met onze achtertuin. We zitten er een stuk sneller nu hij helemaal naar ons zin is.

Na het eten gaan Joas en ik samen douchen om bedtijd een klein beetje te rekken. We sliepen natuurlijk tot lang en zijn bang dat hij anders niet gaat slapen. Lekker samen spelen onder de douche dus. Vindt onze waterrat niet erg. Na het douchen gaat hij naar bed.

En we sluiten de dag af met een kopje thee en een roze koek.. jum!

Ik wens jullie allemaal een fijne week. Ik hoop dat het mee gaat vallen met de hitte!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s