Plog #61: Een hele dag samen

Het is maandag 1 juli 2019. Jongens… juli! Hoe snel is het eerste halfjaar van 2019 voorbij gevlogen?! Niet normaal. Maar goed. Afgelopen vrijdag was Peter van huis, omdat hij meedeed aan de Cycle for Hope. En dat betekende dat Joas en ik het samen moesten rooien. Zoals ik op Instagram al schreef was dat best pittig met 35 weken zwangerschap, maar we hebben er een leuke en relaxte dag van gemaakt. Kijk je weer mee?

We beginnen de dag met het bekijken van Peter zijn rit. Hij is ’s nachts rond 4.00uur op de fiets gestapt voor zijn tweede etappe. Van Drachten naar Hoogeveen. Via deze live verbinding kan ik precies zien waar hij is. Tof om zo mee te kunnen leven!

Tijd voor ontbijt. Voor ons allebei boterham met chocopasta.

Dit ziet er toch net echt uit haha.

Een nadeel aan alleen thuis zijn met een dreumes is dat je moeilijk even alleen kunt douchen ’s ochtends. En Joas is nog net te klein om die tijd even alleen te laten. Dus zak met speelgoed mee en hij vermaakt zich wel 🙂

Hij speelt zó lief! Normaal gesproken vindt hij dat wat lastig als hij alleen met mij is, maar hij speelt nu echt heel leuk alleen.

Ik heb afgesproken met mijn schoonmoeder, maar ik ben een beetje vroeg. Dus gaan Joas en ik bootjes kijken bij de ferry in Alblasserdam.

Uiteraard wordt er naar elke boot uitgebreid gezwaaid.

Kleine wijsneus. Hij wordt ineens zo groot en wijs. Over een paar weken is hij 2!

Als we uitgekeken zijn bij de bootjes gaan we naar mijn schoonouders.

Oma heeft speelgoed genoeg!

Maar het allerleukste is toch kledderen met water (en zand). Elin, ons nichtje, is er ook. Joas en zij schelen een half jaar, maar samen spelen gaat steeds leuker.

Nadat Joas gegeten had bij oma, zijn we naar huis gegaan. In de auto valt hij al in diepe slaap en ik kan hem zo overleggen. Ik ben ook moe, dus doe lekker een dut mee.

Als we weer wakker zijn gaan we naar beneden even lekker Thomas de trein kijken. Weer een nieuwe favoriet voor Joas.

Ligt blijkbaar erg lekker. Zo’n boksbal.

Zoo.. die zijn ook weer binnen. We kunnen er weer een weekje tegen.

Samen puzzelen. Hij wordt er steeds beter in!

Omdat ik geen zin heb om te koken, rijden we naar de grote gele M. Altijd goed.

Kan mijn vriendje ook wel waarderen.

Eenmaal weer thuis zet ik hem lekker onder de douche. Daarna is het bedtijd, maar dat is de laatste dagen een ding. Hij vindt het erg spannend om ’s avonds alleen in slaap te vallen. Zodra we hem neerleggen is het gillen. Of hij heeft verlatingsangst of hij merkt dat er binnenkort iets gaat veranderen in ons gezin, maar we denken verlatingsangst. Meer kindjes van zijn leeftijd hebben er last van.

Voor nu heb ik dus slaapkamerdienst in de hoop dat hij in slaap valt. Om half 10 slaapt hij eindelijk en kan ik ook lekker naar bed.

Bedankt weer voor het lezen! Op naar een leuke week waarin ik jarig ben 🙂

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s