Zwangerschapsupdate: week 34 en 35

Vandaag ben ik 36 weken zwanger en daarom is het weer tijd voor een update!

35 weken zwanger

Verlof!!!

Ik schreef er al een blogje over, maar ook in deze update kan het natuurlijk niet ontbreken. Woensdag 19 juni was mijn laatste werkdag. In de klas hadden ze een feestje georganiseerd en ik werd echt mega(!) verwend met allerlei leuke cadeaus.

Hittegolf

Wat ben ik blij dat mijn verlof is begonnen, want het is een aantal dagen zo snoeiheet. Ik had er niet aan moeten denken om dan te gaan werken. Normaal al niet, maar zeker niet zwanger. Joas en ik liggen dan ook halve dagen in ons zwembad af te koelen.

Naamspeculaties

Om ons heen wordt al aardig over de naam gespeculeerd. Zo grappig om te zien dat sommige mensen echt in een hele verkeerde richting denken en anderen echt precies snappen wat voor namen wij leuk vinden. Zo gaan een heleboel mensen er vanuit dat we weer voor een Bijbelse naam gaan, maar dat is gewoon maar een aanname die wordt gedaan omdat Joas Bijbels is. Nog een paar weken mensen, dan schreeuw ik zijn naam van de daken!

Hallo bubbel

Ik merk dat ik steeds meer in mijn eigen bubbel ga. Ik vind een heleboel dingen totaal niet meer interessant of relevant. Ik ben graag alleen thuis (wat moeilijk is met een dreumes) en wil alles klaar hebben voor als de baby komt. Stiekem vind ik die bubbel ook wel weer fijn!

Kwaaltjes

Naast dat het vooral bloedverziekend heet is en ik daardoor wat vocht vast hou, heb ik ook al af en toe voorweeën/oefenweeën. Ik dacht eerst dat het ‘gewoon’ pijnlijke harde buiken waren, maar toen ik beter ging opletten kwam en ging het wel in golfjes. Geen regelmaat en het werd niet pijnlijker, dus gewoon mee te dealen. Bij Joas had ik dit ook en zorgden die weeën ervoor dat ik mijn bevalling al begon met 3cm ontsluiting. Dat was best fijn, die waren alvast in de pocket. Benieuwd of dat deze keer weer zo gaat.

Wij zwangeren nog even door en zijn vooral zó nieuwsgierig naar onze tweede zoon en broertje!!!

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s