Plog #62: Een heleboel uitgaven

Het is alweer tijd voor de nieuwe plog. Afgelopen vrijdag ging ik met Joas naar de kapper, kochten we een hoop nieuwe spullen en gingen we barbecuen. Het was een heerlijke relaxte dag als gezinnetje waar ik enorm van genoot.. en ook nog foto’s van maakte. Komtie!

Goedemorgen! Wij mochten uitslapen van Joas, want die werd pas kwart voor acht wakker. We gaan snel ontbijten, want om negen uur heb ik een afspraak bij de kapper voor Joas.

Deze lange lokken gaan we er eens af laten halen. Ik vond het eigenlijk best leuk dat zijn haar zo groeide, maar een fris zomers kapsel is ook niet verkeerd.

Zit hij hoor. En wat doet hij het goed. Hij zit super stil en vindt het allemaal wel prima wat er op zijn hoofd gebeurt. Mama is trots.

Als we klaar zijn pikken we Peter op en rijden we naar de eerste winkel die we gaan bezoeken: Loods 5. Ik was daar een paar dagen eerder al en had toffe tafels gezien, dus toen stelde Peter voor om eens samen te gaan kijken… daar zeg ik geen nee tegen.

We zijn iets te vroeg, ze zijn nog niet open. Even wachten voor de deur dus.

Binnen hebben ze bolderkarren..

Maar zoals je ziet is dat alleen voor kleine kinderen. Niet als je al bijna 2 bent. Dan hoor je de kar te trekken. Wijsneus. Je ziet hier trouwens gelijk zijn gekapte haartjes. Heerlijk fris weer.

Ik had andere tafeltjes gezien, maar we lopen eerst tegen deze aan en vinden we ook wel erg mooi. Ik maak een foto, zodat we verderop in de winkel nog even kunnen kijken welke we mooier vinden.

Omdat we geen haast hebben wordt er flink gespeeld 🙂

En uiteraard even wat gedronken.

We nemen de tafels die je net op de foto zag en rijden daarna door naar Van der Garde. Hier kopen we een dienblad voor op het tafeltje van de loungeset. Kunnen we die ook echt als tafel gaan gebruiken.

En winkel 3! De Intratuin. Op zoek naar een gasbarbecue.

Maar eerst visjes kijken. Die zijn ook wel erg leuk!

Thuis wordt alles gelijk geïnstalleerd… uiteraard. Peter doet de bbq..

En ik vervang deze….

Voor deze! Zo blij mee. Nu nog even leuk stylen, maar dit uitzicht maakt me al heel blij! Eindelijk die lompe tafel weg.

Joas en ik doen en dutje en eind van de middag besluiten we de nieuwe barbecue gelijk uit te testen, dus ik sjees even naar de Schoof voor wat dingen.

Als eerst deze. Voor mijn verjaardag uiteraard, maar ik kan gelijk de twee ook gebruiken voor de foto van Joas zijn verjaardagsuitnodiging. Twee vliegen in één klap.

En zoals ik zei.. vleesje voor op de barbecue.

Eenmaal thuis stort ik in. Echt teveel gedaan vandaag! Dus even rust voor mijn lijf. Lang leve mijn voedingskussen trouwens!

Beneden wordt lekker gespeeld (Joas) en opgeruimd (Peter).

Staat hij hoor.. met zijn nieuwe speeltje!

Smakelijk!

Kiekeboe!

Na het eten is het voor Joas tijd om te douchen en daarna leg ik hem op bed.

Craving! Ik eet elke dag minstens één raketje. Bij Joas had ik een Magnum- en Cornettoverslaving. Dus we gaan iets vooruit. Haha

En dan is het voor ons ook tijd om naar bed te gaan. Truste!

Bedankt weer voor het lezen. Een hele fijne week gewenst!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s