Plog #63: Shoppen voor Joas

Lieve mensen, het is alweer maandag en ik besefte bij het maken van deze plog dat mijn vierde week verlof zojuist gestart is. Ik heb dus al drie volle weken verlof gehad. Bizar hoe snel de tijd vliegt, maar aan de andere kant kruipen de dagen ook voorbij als je heel graag je kindje wil ontmoeten!

Afgelopen vrijdag gingen Joas en ik ’s ochtends winkelen bij het Alexandrium, deden we ’s middags heel rustig aan en hielden Peter en ik ’s avonds een filmavondje. Kijk vooral weer lekker mee 🙂

Goedemorgen! Mevrouw Vogelnest meldt zich. Het eerste wat ik deze dag doe is eens grondig mijn haar wassen. Was wel nodig zoals je ziet!

En daarna snel ontbijten want we gaan zo weg. Zoals je ziet kon ik niet wachten met eten voordat ik de foto maakte. Dit is overigens vaak mijn ontbijt de laatste tijd. Om maar vast te wennen.

Peter zet mij af bij het Alexandrium of zoals wij het altijd noemen.. de Oosterhof. Hij gaat tennissen met collega’s en ik ga ondertussen de kinderbijslag nuttig besteden. Joas zijn broeken worden te kort, hij past zijn schoenen niet meer en kan nog wel wat shirts gebruiken. Dus ik heb een missie.

We zijn erg vroeg dus moeten even wachten tot de winkels open gaan.

We beginnen bij de Primark. Ik koop daar twee broeken voor Joas. Ben heel benieuwd hoe lang die echt mooi blijven. Maar goed.. voor acht euro per stuk gaan we dat wel even testen!

Na twee uurtjes winkelen zijn we goed geslaagd! Hier moesten we even op Peter wachten die ons weer op komt halen.

Wat een weer!!! Onderweg komen we in een hoosbui terecht. Het onweer hangt echt recht boven ons en slaat om ons heen meerdere keren flink in. Bizar hoe hard het ook regent!!! Lang geleden dat ik dit gezien heb.

Eenmaal thuis show ik Peter de buit. Twee broeken van Primark, twee van WE en één van Zara. Die laatste had Joas al en beviel ons top dus een maatje groter gekocht. Ben ook heel benieuwd naar die broeken van WE. Wordt vervolgd. Het badje wat ik kocht was nog het enige dat we echt moesten hebben voordat we een kraamweek in konden. Dus dat is nu ook geregeld. Voor de rest zie je 3 shirts en twee paar schoenen in maat 26(!!!!!).

Een ochtend veel lopen betekent een paar uur liggen. We blijven tenslotte hoogzwanger. Zó fijn dat Joas nog een middagdutje doet, want ik doe inmiddels elke dag lekker even mee.

Joas en ik worden pas na een hele lange tijd wakker en daarna doen we het eigenlijk heel rustig aan. Peter en ik kijken even Utopia terug.

Joas speelt lekker met niks en dat is best fijn. Ik zou eigenlijk boodschappen gaan doen, maar voel me even niet helemaal lekker, dus besloten om gewoon op de bank te blijven zitten.

Kroelen bij mama blijft toch wel erg lekker. Hij zal die buik nog missen straks denk ik.

De rest van de middag vergeet ik foto’s te maken. Zoals ik al zei voel ik me niet heel fit en doen we rustig aan. ‘S avonds eten we frietjes en als Joas op bed ligt houden Peter en ik een soort date night. Lekker samen film kijken en tijd voor goede gesprekken. We hadden elkaar een paar avonden niet gezien, dus die tijd samen was meer dan welkom!Voor nu wens ik je een fijne week toe en tot snel weer!

Liefs,

Simone

Een gedachte over “Plog #63: Shoppen voor Joas

  1. Hoi Simone, ja dit zijn nu écht de laatste loodjes, baby aan het indalen, je niet zo lekker voelen …. als je het mij vraagt gaat het niet zo lang meer duren.
    De tijd zal het leren!
    En doe rustiger aan meis, niet te lang meer shoppen, dat kost een hoop energie. Nog even volhouden …
    groetjes van Petra

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s