Plog #64: Laatste loodjes

Het is alweer maandag. De weken vliegen voorbij, maar de dagen kruipen voorbij. Dit zei iemand van de week tegen mij en het is ook echt helemaal waar! De laatste loodjes van mijn zwangerschap zijn echt aangebroken en dat merk ik maar al te goed. Er zijn dagen dat ik vanalles kan doen en dagen dat ik niet vooruit te branden ben door de lichamelijke klachtjes. Zo ook afgelopen vrijdag. Ik voelde me heel de dag niet echt jofel. Toch heb ik nog wat foto’s kunnen maken. Veel plezier met kijken weer 🙂

Laten we het erop houden dat de meeste mensen nog slapen op het tijdstip dat Joas wakker wordt. Na een hoop gewoel en gedraai bij ons in bed ga ik maar met hem naar beneden en worden we rustig aan wakker met een filmpje op de bank. Kan Peet nog even slapen.

Zo dus! Thomas de trein it is.

Eenmaal goed wakker gaat hij lekker spelen.

Blijft toch leuk al dat verkeer in de straat.

Rond een uur of acht wisselen Peter en ik. Hij gaat naar beneden en ik kruip nog even terug. Al is het alleen maar om even rustig en alleen te liggen.

En dan is het rond 9 uur voor mij echt tijd om wakker te worden. Zoals ik al schreef voel ik me niet echt lekker. Hopen dat een warme douche me goed doet.

De mannen gaan samen in de voortuin aan de slag. Joas vindt die handschoenen maar raar.

Maar zonder lukt het ook prima.

Laat hem maar struinen. Vindt hij echt fantastisch. Binnenkort zal ik trouwens laten zien hoe onze ‘nieuwe’ voortuin helemaal geworden is.

En dan komt er opeens een pakketje voor mij binnen. Mijn lieve vriendin Charlotte heeft dit gedaan. Ik wist dat dit bestond, maar wat is het leuk! En lekker. En vooral heel lief!! Even een oppepper voor de laatste loodjes.

Dan is het toch echt tijd om wat nuttigs te gaan doen. De boodschappen. Ik heb niet onwijs veel nodig, dus online bestellen had deze week geen zin. Even een rondje Lidl. Ik wilde schrijven snel, maar snel was het niet. Haha.

Lekker spelen. Hij had een tijd dat hij thuis niet alleen kon spelen. Dat gaat gelukkig een stuk beter momenteel.

Tijd voor een middagdutje!

En na het dutje vaak nog even kroelen in het grote bed. Zo ook nu.

Beneden is het tijd voor drinken met wat lekkers. Dit zijn die brownies… té lekker!

Dit is een tip van flip. Een magic water book. Water in het kwastje en “verven” maar. En de kleuren verdwijnen weer na verloop van tijd dus steeds opnieuw te gebruiken. Ideaal spelletje voor samen op de bank.

Etenstijd. Lekker makkelijk vandaag.

En ondertussen kijken we De Slimste Mens. Daarna leg ik Joas op bed. Die dacht daar iets anders over en ik moet er even naast blijven zitten, maar gelukkig kan ik redelijk snel ook naar beneden, want onze lieve vrienden zijn er.

We leggen onze bolle buiken nog even vast nu het nog kan. Dit is de laatste keer dat we elkaar zien voordat onze baby er is namelijk. Al zo’n 15 jaar vriendinnen en tegelijk zwanger van onze tweede kindjes. Bij onze oudste waren we ook (even) tegelijk zwanger trouwens, maar de jongens schelen een half jaar. Deze baby’s schelen straks veel minder. Er zit nu maar 5,5e week tussen onze uitgerekende datums. Heel bijzonder om dit met je vriendin mee te kunnen en mogen maken!! Zo benieuwd ook naar ons nieuwe vriendje of vriendinnetje.

Dit was hem weer voor vandaag! Ik wil je weer bedanken voor het lezen en succes wensen de aankomende week met de voorspelde temperaturen. Wij gaan veel in het zwembad vertoeven gok ik!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s