Zwangerschapsupdate: week 38 en 39

Ondanks dat Thijs alweer een week oud is, hadden jullie deze update nog tegoed van mij!

39 weken zwanger

Prenataal kolven

Als ik 38 weken zwanger ben, start ik met prenataal kolven. Hier heb je al over kunnen lezen. Ik ben super blij dat ik dat gedaan heb, want hierdoor was er al wat productie en kon Thijs gelijk genoeg drinken.

Hittegolf

Het is jullie vast niet ontgaan dat er half juli een hittegolf was. Ik kreeg die week echt super veel berichtjes of het goed met mij ging en of ik het nog een beetje volhield. Zo lief! Ik ben die week een aantal keer ontzien in de zorg voor Joas en heb vooral lekker veel in het zwembad gelegen. Daarnaast was onze airco een lifesaver en dus hield ik het best uit.. Wel als ik helemaal niks deed op een dag. Dat dan weer wel.

Mama, mama, mama

Mama voor, mama na. Joas is de laatste tijd mega aanhankelijk naar mij. Hii gaat waar ik ga en doet wat ik doe. Hij heeft duidelijk heel goed door dat er binnenkort iets te gebeuren staat.

Kwaaltjes

Het ergste kwaaltje is vooral het maagzuur. Ik kan sommige dagen Rennies blijven slikken. Hoewel de baby al echt ingedaald is zit hij blijkbaar toch nog zo hoog dat hij tegen mijn maag aan komt.

De baby beweegt er lekker op los wat een aantal pijnlijke harde buiken veroorzaakt. Vooral ’s avonds kan hij heel druk zijn!

38 weken zwanger

Dat was hem dan weer. De update voor deze twee weken. We zwangeren nog even verder en zijn benieuwd wanneer de baby zich meldt. Uiteindelijk is dit dus de laatste update, maar dat wist ik toen nog niet haha.

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s