Plog #72: Bakken voor Joas’ verjaardag

Hoi! Hier is ie dan; de plog van afgelopen vrijdag. Een dagje waarbij ik voorbereidingen deed voor Joas zijn feestje, ik speelde met Joas en ik werkte aan mijn website. De dag eindigde in twee huilende/piepende kinderen, maar uiteindelijk ging iedereen gelukkig gewoon slapen. Ik maakte foto’s van de dag!

Morning! We begonnen de dag zoals gewoonlijk met een boterham en een kopje thee. Peter gaat klussen bij zijn zusje en dus sta ik er vandaag alleen voor met de twee kleine mannen.

Morgen (afgelopen zaterdag dus) vieren we Joas zijn verjaardag nog en dus ga ik vandaag aan de slag met wat baksels. Ik begin met de appeltaart en dan vooral het snijden van de appels, want dat is altijd het meeste werk.

Nog altijd blij met mijn mixer. Heb zo altijd mijn handen vrij en de mixer doet het werk.

Als de appeltaart in de oven staat en een malteserkoek in de koelkast, is het weer tijd voor de kleine man om te drinken. Zo verliefd op die haartjes!

En deze leest naast mij een boek. Hij doet het echt goed tijdens de voedmomenten. Als ik boven voed, komt hij eigenlijk altijd heel rustig naast mij op bed een boekje lezen. Kan erger dus!

Als Thijs weer vol en zoet in zijn bed ligt, doe ik Joas in bad. Die blauwe bak zijn badspeeltjes. Inmiddels al een hele verzameling. Zo leuk.

Lunch! Nieuwe ontdekking is hier maiswafels met kaas (of hummus). Tipje!

De jongens slapen en ik lees op bed dit boek. Heb ik mezelf vorige week cadeau gedaan. Het gaat niet alleen over doorslapen, maar slapen van jonge kinderen in het algemeen. Mega interessant.

Iedereen is weer wakker. Nieuwe hype: puzzelen. En eerlijk is eerlijk… het lukt al best aardig voor een tweejarige.

Het boek op rechts deed ik mezelf ook cadeau. Ik maak een lijstje met welke recepten ik uit het boek wel eens wil proberen. Dat zijn er uiteindelijk een hele hoop. Kunnen we de komende weken wel mee vooruit.

Samen visjes vangen.

Ik erger me eraan dat mijn website niet overzichtelijk genoeg is, dus daar ga ik wat aan doen. Ik maak allemaal nieuwe categorieën en deel al mijn blogs handmatig opnieuw in. Best een klus.

Deze is het er allemaal even niet meer mee eens. Wil even lekker bij mama hangen. Geef hem eens ongelijk.

Peter is onderweg naar huis vanuit Ede, maar zoals altijd file. Ik zorg dat Joas in elk geval gegeten heeft, dan kan die straks gewoon op tijd naar bed.

Waar hij overigens geen zin in heeft zoals je ziet. Peter gaat erbij liggen en valt ook in slaap haha. Ondertussen is Thijs ontzettend onrustig bij mij aan het drinken. Hij wil maar blijven drinken en drinken. En voor mij gevoel is mijn melk gewoon echt even op. Op zulke momenten ben ik even zo klaar met borstvoeding. Gelukkig krijg ik hem rustig en leg ik hem ook voor de nacht in bed.

Rond negen uur wordt Peter wakker en komt naar beneden. Samen kijken we nog even Utopia op de bank en gaan dan naar bed.

Het was een leuke dag met een pittig einde! Gelukkig sliep iedereen de nacht goed en waren we goed uitgerust voor het feestje van Joas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s