Plog #73: Laatste zomerweekend(?)

Welkom weer bij de plog op maandag. Deze keer geen plog van afgelopen vrijdag, maar van afgelopen zaterdag. Als je mij op Instagram volgt wist je waarschijnlijk al dat ik een borstontsteking had en donderdag de hele dag gevloerd op bed lag met koorts, hoofdpijn en enorme spierpijn. Vrijdag begon ik gelukkig weer wat op te knappen, maar had ik nog geen behoefte om foto’s te maken en de zaterdag was sowieso leuker om foto’s van te maken. Dus deze keer een zaterdagplogje. Zaterdagochtend ging Peter samen met zijn broer en Joas naar het Louwman museum en vliegtuigen spotten bij Rotterdam Airport en ’s middags gingen wij met meerdere families barbecueën op de tuin. Dus kijk maar snel mee naar de foto’s.

We beginnen de dag wat vroeg! 6 uur hoor ik boven op zolder er eentje roepen. Omdat Peter er al veel vaker met hem uitgaat en een luchtje mij verraad dat het tijd is voor een schone luier (en ik hem dus niet tussenin kan nemen), ga ik met hem naar beneden.. Schone luier en we beginnen de ochtend een stuk frisser.

Mijn uber originele ontbijt! Na het ontbijt, tegen half 8, ga ik Peter toch maar wakker maken, want Thijs moet gevoed en zijn broer komt er bijna aan. Dus kan hij even wakker worden.

Daar gaan ze hoor! Doeiii. Veel plezier! Thijs en ik hebben een ochtendje samen. Stiekem best lekker!

Tijdens het opruimen zie ik opeens dit. Lekker georganiseerd wel die peuter van ons. Moet er zo om lachen.

Ik maak een pasta salade voor de barbecue later op de dag. Hoe simpel. Pasta, pesto, tomaatjes en wat peper en zout. Later nog rucola en mozzarella erdoor en klaar! In het echt zag het er wel wat smakelijker uit dan op de foto zie ik nu.

Als ik toch alleen thuis ben kan ik eens vlogs helemaal in ene keer door kijken. Heerlijk onder een kleedje want door die ontsteking in mijn lijf heb ik het nog koud.

Je moet goed voor jezelf zorgen, dus bij deze. Lekkurr!

Als de mannen weer thuis zijn, gaat Joas een uurtje naar bed om heel even tot rust te komen. Ondertussen pakken wij de spullen in voor de rest van het programma. Dan brengen we als eerste Arjan thuis en gaan dan door naar Krimpen aan de Lek. Maar eerst… wachten voor de pont.

We zijn er! Onze dierenvriend ontdekt de kipjes en mag zelfs zelf eieren rapen. Kind is zo blij!

Hoi kipjes!

De barbecue gaat aan. Mannentaak zoals je ziet.

Het is enorm gezellig en ik vergeet gewoon om verder foto’s te maken. Als we naar huis gaan zie ik dit plaatje en daar moet ik dan toch wel nog even een foto van maken. Wat kan de natuur toch prachtig zijn!

De rest van de avond hangen wij op de bank en gaan we vooral lekker vroeg naar bed. Een heerlijke zaterdag en misschien wel de laatste lekkere van dit jaar. Dus wij hebben hem goed besteed!

Ik hoop dat jij ook een fijn weekend had. Bedankt voor het lezen/kijken en een fijne week!

Liefs,

Simone

Een gedachte over “Plog #73: Laatste zomerweekend(?)

  1. Hoi Simone, ja borstontsteking is ellendig, ik weet niet of je ook tips hebt gekregen van de kraamzorg, dat het mee kan spelen dat je borsten niet goed worden leeg gedronken, dat er alshetware iets achter blijft, het zou kunnen. En heel belangrijk …. neem je rust, borstvoeding is hard werken en héél vermoeiend. Maar elke vrouw is tenslotte ook weer anders, de ene heeft nooit last en een ander om de haverklap.
    Die foto met die gerangschikte autootjes …. zo komisch! En dan uit zichzelf, ja supergrappig! Ik zou er ook een foto van gemaakt hebben!

    Groetjes, Petra.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s