Plog #74: Weer naar de sportschool

Het is maandag, de laatste dag van september alweer. Mensenlief wat vliegt de tijd! We gaan het laatste kwartaal van het jaar alweer in! Maar goed. Voor nu eerst de plog van afgelopen vrijdag. ‘S morgens ging ik sporten en ’s middags gingen we op kraamvisite en aten we bij mijn ouders. Kijk je weer mee?

We beginnen de vrijdag wat vroeg. Joas is om 5 uur wakker en was niet van plan nog even tussenin verder te slapen, dus om half 6 ben ik met hem beneden. Hij gaat gelukkig wel onwijs lief spelen.

In het kader van je moet wat te doen hebben… Ik pak cadeautjes in.

En ik kolf nog even mijn borsten goed leeg. Kan ik die melk gelijk gebruiken voor mijn voorraadje. Sinds mijn borstontsteking voorzichtiger met alles.

Rond 7 uur wisselen Peter en ik en kan ik dus nog even slapen. Als ik rond half 9 weer wakker word, trek ik snel mijn sportkleding aan een rij ik naar Dord. Tijd om mijn abonnement weer te ‘ontdooien’. Ik doe wat oefeningen in de zaal. Het voelt alsof ik nooit ben weggeweest.

Als ik thuis kom is de hele benedenverdieping schoongemaakt. Wat heerlijk! Joas en ik puzzelen even samen. Elke dag wil hij even puzzelen en dat gaat echt steeds beter! Eerst probeerde hij de stukjes gewoon in elkaar te proppen, maar nu kijkt hij echt naar het plaatje.

Oud zweet eruit gesport, dus ik kon wel een verfrissing gebruiken. Daarna is het tijd voor lunch en de middagdut.

Op naar Krimpen om ons nieuwe vriendinnetje te ontmoeten. En zoals altijd file voor de brug.

Wat een lief en mooi meisje! We geven dit cadeau. Ik kon shoppen voor een meisje, dus het moest natuurlijk wel een jurkje worden.

En dan door naar mijn ouders. We eten daar gezellig mee.

“Tatjes” gaan er altijd goed in!

Deze houdt het liever bij melk haha.

Eenmaal weer thuis gaat Joas naar bed en kijken wij Utopia.

En rond half 10 is het tijd voor de laatste voeding van deze meneer. Lekker rustig op het grote bed samen de dag afsluiten .

Dat was hem weer! Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst.

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s